To ja napiszę coś od siebie, nie planuję bronić Katty ani mówić czy tak jest dobrze czy nie, chciałbym tylko zwrócić uwagę, że nasuwa się też taki rodzaj fotografii jak "różne/inne" bo mimo, że są to zdjęcia kwiatków, ja nie podpiąłbym ich pod fotografie przyrodniczą, przynajmniej nie do końca. Jak dla mnie zdjęcia które zaprezentowałaś nie znajdą na tym forum wielu fanów, niemniej jednak uważam, że znajdą swoich odbiorców gdzieś w sieci. Pewnie ktoś już kojarzy (ja moge przekręcić) krążą w internecie takie zdjęcia (źródło kojarzy mi się ze stroną loveit.pl / loveit.com), które często nie mają nic w sobie, zwykłe pstryki po pięknym post processie typu vintage i mądrym tekstem wklepanym Helveticą.

Nie mniej jak już poszła fala, że tu nie pasują, to mało który odważny się temu sprzeciwi, niemniej jednak uważam, że technicznie (ustawienia aparatu) nie widać niepoprawności.

Ale ćwicz dalej oczywiście

p.s

to, że ktoś ma swoje portfolio z własną domeną i serwerem myśle, że nie jest niczym strasznym - nie każdy chce mieć galerie na picassie lub w bezpłatnych domenach być kojarzony z ksywką np. Katty01234