Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
Twardziele regulaminów nie czytają Decyduje jakaś "data stempla pocztowego" czy wystarczy, że będę miał fakturę/paragon <= 30.06.2013?
Fragmenty regulaminu.
4. Do udziału w promocji uprawnia nabycie Produktu Promocyjnego, o którym mowa w §2, w okresie od 29 kwietnia 2013 r. do 30 czerwca 2013 r. (dalej: „Okres Promocji”).
5. Wypełnione Formularze Zgłoszeniowe Uczestników przyjmowane są przez Organizatora w okresie od 29 kwietnia 2013 r. do 31 lipca 2013 r., z zastrzeżeniem ust. 6.

Wg mnie wystarczy faktura/paragon z 30.06.2013.
Co do wysłania zgłoszenia, to nie jestem prawnikiem i dla świętego spokoju wysłałbym 01.07.2013 za zwrotnym poświadczeniem odbioru i dodatkowo zeskanowe wszystko mejlem

Pozdrawiam
jacek

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
Ten regulamin wynika prawdopodobnie z naszego prawa. Gdyby był skonstruowany inaczej, pewnie płacilibyście od tego podatek od darowizny. Ale oczywiście łatwiej drzeć gębę, że Canon be. Co za ludzie! Nie podoba się to nie kupujcie.

--- Kolejny post ---

Tym już mnie rozbawiłeś. Myślisz, że Canon się tym przejmie? Chyba, że siedzisz w centrali Reutersa i jesteś odpowiedzialny za zakupy sprzętu. Ale nie jesteś. Więc się nie przejmie.
Jeżeli się usmiechnąłeś czytając moje pieniaczenie się, to już coś dobrego dzisiaj zrobiłem.
Oczywiście prócz darcia gęby zagłosowałem swoimi pieniędzmi i kupiłem coś innego.
Co podatku , to :

10. Organizator informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany na adres Uczestnika podany w Formularzu Zgłoszeniowym. Informacja zostanie wysłana do Uczestnika do 28 lutego 2014 roku.

Za darmową poradę prawną przakaż 150 zł na dowolny zbożny cel .
Pozdrawiam
jacek