Fragmenty regulaminu.
4. Do udziału w promocji uprawnia nabycie Produktu Promocyjnego, o którym mowa w §2, w okresie od 29 kwietnia 2013 r. do 30 czerwca 2013 r. (dalej: „Okres Promocji”).
5. Wypełnione Formularze Zgłoszeniowe Uczestników przyjmowane są przez Organizatora w okresie od 29 kwietnia 2013 r. do 31 lipca 2013 r., z zastrzeżeniem ust. 6.
Wg mnie wystarczy faktura/paragon z 30.06.2013.
Co do wysłania zgłoszenia, to nie jestem prawnikiem i dla świętego spokoju wysłałbym 01.07.2013 za zwrotnym poświadczeniem odbioru i dodatkowo zeskanowe wszystko mejlem
Pozdrawiam
jacek
--- Kolejny post ---
Jeżeli się usmiechnąłeś czytając moje pieniaczenie się, to już coś dobrego dzisiaj zrobiłem.
Oczywiście prócz darcia gęby zagłosowałem swoimi pieniędzmi i kupiłem coś innego.
Co podatku , to :
10. Organizator informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany na adres Uczestnika podany w Formularzu Zgłoszeniowym. Informacja zostanie wysłana do Uczestnika do 28 lutego 2014 roku.
Za darmową poradę prawną przakaż 150 zł na dowolny zbożny cel .
Pozdrawiam
jacek