Pokaż wyniki od 1 do 10 z 251

Wątek: Canon Cashback 2013 !!!

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon Cashback 2013 !!!

Cytat Zamieszczone przez mariusz2704 Zobacz posta
    U kogoś innego, ale za brak kultury Ci nie powiem.
    A innym możesz powiedzieć?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Lucky Luck Zobacz posta
    Casback po polsku to prawie totolotek Zwrot w danej kategorii dotyczy 30szt . - w okresie promocji dany towar nabędzie 87 osób czyli 57 osób zwrotu nie otrzyma.

Nie tylko nie otrzyma zwrotu, ale w związku z podwyżkami cen w tym okresie zapłaci za towar więcej niż gdyby promocji nie było wogóle De facto beneficjentami

takich promocji są sprzedawcy i .... Canon
    Witam Wszystkich,
    sorki,ale jeszcze nie doczytałem do końca i nie mogę się powstrzymać.
    Taki regulamin promocji,kesz beka,czy jak go zwał, to wg mnie byc moze,prawdopodobnie,ale wcale niekoniecznie,zwykłe draństwo.Ale, co ja ta wiem.
    Może znajdzie się na forum jakis wykształciuch i przeczyta ze zrozumieniem promocje niemiecką i poinformuje nas jak tam sie sprawy mają.
    Pozdrawiam
    jacek

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    IMO paranoja jakaś
    "Jak byk stoi": "może zwiększyć", więc zamiast akceptować tą korzystną możliwość, wybrzydzasz że nie piszą "musi"
    Najlepiej zapewne byłoby "musi pod zagrożeniem karą śmierci"
    strajk konsumencki wystarczy

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez YaneC Zobacz posta
    A innym możesz powiedzieć?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
    Ja tez chciałbym to wiedzieć :-))
    ale sobie postów nabije!

[QUOTE=mysiaty;1164682]Witam Wszystkich,

Taki regulamin promocji,kesz beka,czy jak go zwał, to wg mnie byc moze,prawdopodobnie,ale wcale niekoniecznie,zwykłe draństwo.Ale, co ja ta wiem.
    Może znajdzie się na forum jakis wykształciuch i przeczyta ze zrozumieniem promocje niemiecką i poinformuje nas jak tam sie sprawy mają.

Służę koledze.

Otóż na stronie Canon Deutschland - Canon Cash Back jest informacja tylko o tym , że po przesłąniu "Kopie der Rechnung und den ausgeschnittenen EAN-Codes per Post zusammen mit der Registrierungsbestätigung ein" czyli "kopii rachunku wraz z wyciętym kodem oraz potwierdzeniem rejestracji"

"Innerhalb von drei Wochen nach Posteingang der vollständigen Unterlagen sowie der erfolgreichen Prüfung erhalten Sie einen Scheck in Höhe des jeweiligen CashBack Betrages" czyli "w ciągu trzech tygodni po dostarczeniu przesyłki z kompletnymi załącznikami i pozytywnej weryfikacji otrzymacie państwo czek na kwotę danej wartości CashBack".

Tak więc nie ma ani słowa o "Szczęśliwych wygranych" lub "wybrańcach" lub "kto pierwszy - ten lepszy.

Pozdrawiam

Coś już napisał

[QUOTE=Pablosso;1166958]
    Cytat Zamieszczone przez mysiaty Zobacz posta
    Witam Wszystkich,

Służę koledze.

Otóż na stronie Canon Deutschland - Canon Cash Back jest informacja tylko o tym , że po przesłąniu "Kopie der Rechnung und den ausgeschnittenen EAN-Codes per Post zusammen mit der Registrierungsbestätigung ein" czyli "kopii rachunku wraz z wyciętym kodem oraz potwierdzeniem rejestracji"

"Innerhalb von drei Wochen nach Posteingang der vollständigen Unterlagen sowie der erfolgreichen Prüfung erhalten Sie einen Scheck in Höhe des jeweiligen CashBack Betrages" czyli "w ciągu trzech tygodni po dostarczeniu przesyłki z kompletnymi załącznikami i pozytywnej weryfikacji otrzymacie państwo czek na kwotę danej wartości CashBack".

Tak więc nie ma ani słowa o "Szczęśliwych wygranych" lub "wybrańcach" lub "kto pierwszy - ten lepszy.

Pozdrawiam
    Wielkie dzięki za informację.

Pozdrawiam

użytkownik systemu canon "II kategorii"

Uprawnienia umieszczania postów