Strona 11 z 26 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 251

Wątek: Canon Cashback 2013 !!!

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon Cashback 2013 !!!

Cytat Zamieszczone przez Paul80 Zobacz posta
    Podpowie ktoś, formularz już wysłałem, aparat ma europejską gwarancję z tego co widzę, tak mam napisane.
    Toż to oczywiste, co tu podpowiadać.
    Cyt.: Aparaty są fabrycznie nowe, zapakowane w oryginalne opakowania i pochodzą od oficjalnego polskiego dystrybutora Canon. Polskie menu, gwarancja Canon Polska.
    CMEHA - reszta to upgrade

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Paul80 Zobacz posta
    Podpowie ktoś, formularz już wysłałem, aparat ma europejską gwarancję z tego co widzę, tak mam napisane.
    Teraz chyba zawsze jest europejska.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Teraz chyba zawsze jest europejska.
    Też takie info dostałem w kilku sklepach.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

a sprzęt z dystrybucji niemieckiej będzie się kwalifikować? bez paragonu, faktury?
    30D+BG-E2 | 24-105 IS L | 580 EX
    400D+BG-E3 | Tamron 17-50 2.8

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Nie będzie.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec
    Miasto
    Włocławek

Cytat Zamieszczone przez YaHoo Zobacz posta
    a sprzęt z dystrybucji niemieckiej będzie się kwalifikować? bez paragonu, faktury?
    Tak i bez pudełka jeszcze. Nie potraficie czytać??? na stronie jest wszystko opisane.

Uzależniony

są szkła które mogą się same napełnić kasą
    trzeba tylko ich odpowiednio użyć

Kubek - termos Canon 70-200 nie caniam! (3219380324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

stajesz z takim na Monciaku, jesteś fun dla spacerujących i kasa wpada
    cashback można olać, szybko wpadnie więcej niż cały koszt zakupu

Początki nałogu

ja w ostatniej edycji dostałem Cash Back ...kupilem na allegro nowy 55-250 II i wysłałem zgłoszenie...dostałem na konto jakies 130 zł

Bywalec Awatar McLaren
    Miasto
    Mysłowice

Myślę o kupnie z Cashbacka C17-40 i tak przy okazji poczytałem regulamin, nie wiem czy wszyscy doczytali. We wcześniejszym Cashbacku było to inaczej rozwiązane (lepiej).
    Ktoś wie ile taki podatek wyniesie z kwoty 410zł którą Canon zwraca za ten obiektyw.

Podwyżka cen sklepów + Podatek do opłacenia + wysłanie kodów kreskowych pocztą (czas) + niepewność zwrotu (130 sztuk) = Średnio ten Cashback wygląda :-/

10. Organizator informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany na adres Uczestnika podany w Formularzu Zgłoszeniowym. Informacja zostanie wysłana do Uczestnika do 28 lutego 2014 roku.
    5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Cytat Zamieszczone przez McLaren Zobacz posta
    Myślę o kupnie z Cashbacka C17-40 i tak przy okazji poczytałem regulamin, nie wiem czy wszyscy doczytali. We wcześniejszym Cashbacku było to inaczej rozwiązane (lepiej).
    Ktoś wie ile taki podatek wyniesie z kwoty 410zł którą Canon zwraca za ten obiektyw.

Podwyżka cen sklepów + Podatek do opłacenia + wysłanie kodów kreskowych pocztą (czas) + niepewność zwrotu (130 sztuk) = Średnio ten Cashback wygląda :-/

10. Organizator informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany na adres Uczestnika podany w Formularzu Zgłoszeniowym. Informacja zostanie wysłana do Uczestnika do 28 lutego 2014 roku.
    bardzo dobre pytanie..., ja kiedyś od pewnej drobnej wygranej musiałem odprowadzić 10%. Skoro jednak Organizator informuje, że premia będzie stanowić przychód to podatek wydaje mi się że będzie wyższy..., możne jaki księgowy się wypowie...

Strona 11 z 26 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów