"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
a sprzęt z dystrybucji niemieckiej będzie się kwalifikować? bez paragonu, faktury?
30D+BG-E2 | 24-105 IS L | 580 EX
400D+BG-E3 | Tamron 17-50 2.8
Nie będzie.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
są szkła które mogą się same napełnić kasą
trzeba tylko ich odpowiednio użyć![]()
Kubek - termos Canon 70-200 nie caniam! (3219380324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
stajesz z takim na Monciaku, jesteś fun dla spacerujących i kasa wpada
cashback można olać, szybko wpadnie więcej niż cały koszt zakupu![]()
ja w ostatniej edycji dostałem Cash Back...kupilem na allegro nowy 55-250 II i wysłałem zgłoszenie...dostałem na konto jakies 130 zł
![]()
Myślę o kupnie z Cashbacka C17-40 i tak przy okazji poczytałem regulamin, nie wiem czy wszyscy doczytali. We wcześniejszym Cashbacku było to inaczej rozwiązane (lepiej).
Ktoś wie ile taki podatek wyniesie z kwoty 410zł którą Canon zwraca za ten obiektyw.
Podwyżka cen sklepów + Podatek do opłacenia + wysłanie kodów kreskowych pocztą (czas) + niepewność zwrotu (130 sztuk) = Średnio ten Cashback wygląda :-/
10. Organizator informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany na adres Uczestnika podany w Formularzu Zgłoszeniowym. Informacja zostanie wysłana do Uczestnika do 28 lutego 2014 roku.
5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;