Psyhologa mam w domuniestety to nie pomaga
![]()
Psyhologa mam w domuniestety to nie pomaga
![]()
i pomyśleć że w tych trudnych czasach dało się kupić nowiutkie 85 1.2 L II z PL dystrybucji za 6k![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
W ogólnym rozrachunku i podczas programu RnS tak było - RnS miał za to inny plus - ze względu na spore dopłaty do odsetek kredyt nie "zabijał" w początkowym okresie po zakupie mieszkania, kiedy zazwyczaj z kasą jest najbardziej krucho.
Nie mniej jednak spadek cen mieszkań w Polsce nie był (póki co) drastyczny - dla przykładu ceny w IE poszły w dół nawet o 50%.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
cashback zawsze szkodliwie wpływa na ceny potem trzeba czasu żeby spadły do akceptowalnego poziomu może to metoda canona? ceny za bardzo spadną robimy cashback? może użytkownik końcowy jest tylko owieczką w tym łańcuszku?
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kupiłem wczoraj w MM w Gdańsku 17-40 za 2799 bez podwyższonej ceny.Jak się Cashback uda,będzie fajnie )