No to ja powiem po obserwacji "rynku", że mimo tego cashback'u nie kupię szkła. Nie dam zarobić tym co się na tej akcji chcą NACHAPAĆ.
Tak się zawziąłem :banghead:
Wysłane z I9100 za pomocą Tapatalk 2
No to ja powiem po obserwacji "rynku", że mimo tego cashback'u nie kupię szkła. Nie dam zarobić tym co się na tej akcji chcą NACHAPAĆ.
Tak się zawziąłem :banghead:
Wysłane z I9100 za pomocą Tapatalk 2
na jakich marżach % pracują oficjalni dealerzy Canon w PL ?
nigdy nie kupiłbym nawet śrubki u takiego który podniósł ceny na wieść o cashbacku...
Paliwo w dół ceny fanaberii w górę. Kilka lat temu skusiłem się na caschback w systemie na P. nikt nie podniósł cen o złotówkę bo i tak jak na niszową markę, ceny mają raczej wysokie, były problemy dla kilku osób bo Francuzi namieszali cos w systemie, a sam regulamin także był bardziej klarowny, bo po spełnieniu warunków zwrot był gwarantowany.
Jako biedakowi zostaje mi patrzeć z boku na te całe akcje Canona i po cichu dalej zbierać na K-5IIs aby samemu K-7 nie było smutno w jednej torbie albo zamienić bo człek zamiast robić foty to Kira na kolejne puszki i dźwignia coraz więcej...
Jeśli ciężar caschback jest przeniesiony na sprzedawcę to jakoś to mogę zrozumieć ale jeśli płaci za to dystrybutor to ni jak nie mogę tego sobie wytłumaczyć jak chęć uszczknięcia kliku kasków z pańskie stołu przy okazji run'u wszystkich kanonierów na sklepy w celu obkupienia się gdyż promocja ta wyrywa z kapci w swej atrakcyjności, a zwroty słuszne i wyższe niż onegdaj w P, tylko ta loteria, a gdy się nie uda to co 1200,- zwrotu za 70-200/2.8 IS II zostanie zwrócone tylko na plakacie w sklepie?
Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez benicjusz ; 02-05-2013 o 06:47
|CANON FF|
Uczciwy sprzedawcaGdzieś - kiedyś taki zwrot mi się obił o uszy (albo oczy). Czy to nie było w "Lalce" Prusa? Nie - Prus, wybitny pisarz nie używał oksymoronów. Z podnoszeniem cen przez sprzedawców jest jak z podnoszeniem nogi przez psa w celu oddania moczu. Jeden podniesie, to wszystkie zaczną podnosić.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Można omijać te drzewo,tylko smród pozostanie.....
Sklep ze studenckiej właśnie łowi na fejsie![]()
Najzabawniejsze jest to, że zwrot nie jest gwarantowany. A podwyżka pewna.
Można by zacytować Wiedźmina to o tym co pozostało na świecie. Ale to niecenzuralne.
Panowie bo jak się będziecie dalej tak nakręcać to psycholog będzie na forum potrzebny.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner