Wysyłałem poleconym, odebrali.
Wysyłałem poleconym, odebrali.
8 lipca dostałem potwierdzenie na maila, że zwrócą mi kasę najpóźniej do końca sierpnia, na razie nic nie wpłynęło, cierpliwie czekam dalej.
Ja wysyłałem wycięte kody poleconym ze zwrotką. Po kilku dniach miałem potwierdzenie, że list został odebrany.
Ja również poleconym.
Efekt: "Informujemy, że Twoje zgłoszenie do udziału w akcji promocyjnej Canon CashBack przeszło pozytywnie proces weryfikacji! Przyznana premia pieniężna zostanie wypłacona na Twój rachunek bankowy podany w formularzu zgłoszeniowym najpóźniej do dnia 31.08.2013."![]()
Ja wysyłałam zgłoszenie internetowo - ze skanami paragonu i wyciętego kodu. Zgłoszenie przeszło pozytywną weryfikację w ciągu kilku dni i także dostałam mailowo potwierdzenie. W międzyczasie wysłałam kartonik poleconym (w zasadzie w tym samym dniu co przyszło potwierdzenie na podstawie zgłoszenia internetowego).
też czekampewnie w ciągu ostatnich dni czerwca wpłynęło tyle wniosków, że jeszcze się odkopują ? komunikat na stronie o tym, że zabrakło kasy pewnie będzie 30.08 ;-) he
Hej. Doszły Wam pieniążki? Ja właśnie sprawdziłem konto i dzisiaj doszedł do mnie przelew. Pozdrawiam![]()
Ja też dziś dostałem zwrot. Zaakceptowali moje zgłoszenie 24 czerwca.
Moje zaakaceptowane 18 czerwca i pieniędzy nie ma, dziwną kolejkę mają.
Przelew przyszedł przed chwiląAkceptacja 8 lipca.