-
Coś już napisał
Odp: Canon Cashback 2013 !!!
Wysyłałem poleconym, odebrali.
-
-
8 lipca dostałem potwierdzenie na maila, że zwrócą mi kasę najpóźniej do końca sierpnia, na razie nic nie wpłynęło, cierpliwie czekam dalej.
-
Ja wysyłałem wycięte kody poleconym ze zwrotką. Po kilku dniach miałem potwierdzenie, że list został odebrany.
-
Ja również poleconym.
Efekt: "Informujemy, że Twoje zgłoszenie do udziału w akcji promocyjnej Canon CashBack przeszło pozytywnie proces weryfikacji! Przyznana premia pieniężna zostanie wypłacona na Twój rachunek bankowy podany w formularzu zgłoszeniowym najpóźniej do dnia 31.08.2013."
-
Coś już napisał
Ja wysyłałam zgłoszenie internetowo - ze skanami paragonu i wyciętego kodu. Zgłoszenie przeszło pozytywną weryfikację w ciągu kilku dni i także dostałam mailowo potwierdzenie. W międzyczasie wysłałam kartonik poleconym (w zasadzie w tym samym dniu co przyszło potwierdzenie na podstawie zgłoszenia internetowego).
-
też czekam
pewnie w ciągu ostatnich dni czerwca wpłynęło tyle wniosków, że jeszcze się odkopują ? komunikat na stronie o tym, że zabrakło kasy pewnie będzie 30.08 ;-) he
-
Dopiero zaczyna
Hej. Doszły Wam pieniążki? Ja właśnie sprawdziłem konto i dzisiaj doszedł do mnie przelew. Pozdrawiam
-
Ja też dziś dostałem zwrot. Zaakceptowali moje zgłoszenie 24 czerwca.
-
Coś już napisał
Moje zaakaceptowane 18 czerwca i pieniędzy nie ma, dziwną kolejkę mają.
-
Przelew przyszedł przed chwilą
Akceptacja 8 lipca.
Uprawnienia umieszczania postów