Strona 22 z 26 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 251

Wątek: Canon Cashback 2013 !!!

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Canon Cashback 2013 !!!

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Ciekawe, czy już wykorzystano limit premii pieniężnych dotyczących 40/2.8. 770zł - 205 to byłaby bardzo miła cena Tylko pozostaje właśnie kwestia, czy to nie za późno.
    18 czerwca wysłałem do nich zgłoszenie i dziś dostałem wiadomość, że zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie. Teraz czekam na 205 zł. A naleśnik bardzo fajny!

Miasto
    Przemyśl

Myślicie, że jeszcze można się załapać na zwrot kasy? Wiem, że trochę późno, ale teoretycznie jeszcze szansa jest. Chętnie skusiłbym się na 100 macro Warto zaryzykować?

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Horu Zobacz posta
    Myślicie, że jeszcze można się załapać na zwrot kasy? Wiem, że trochę późno, ale teoretycznie jeszcze szansa jest. Chętnie skusiłbym się na 100 macro Warto zaryzykować?
    Przecież zabawa trwa do końca czerwca
    Ja zamówiłem właśnie ten obiektyw i jestem zachwycony, czekam właśnie na zwrot środków na konto

Dopiero zaczyna Awatar PMO
    Miasto
    Działoszyn

Cytat Zamieszczone przez Horu Zobacz posta
    Pewnie, że można jeszcze się załapać, tylko zwróć uwagę na regulamin, który został zmieniony, kwoty promocji dużo się obniżyły.

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez PMO Zobacz posta
    Pewnie, że można jeszcze się załapać, tylko zwróć uwagę na regulamin, który został zmieniony, kwoty promocji dużo się obniżyły.
    Które kwoty obniżyły się? -> https://www.canoncashback.pl/index.p...content_scroll
    "Pacze, pacze" i nie widze ... tzn. widzę podobne.
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Miasto
    Przemyśl

Regulamin czytałem chyba ze trzy razy. Z tego co widzę kwoty się nie zmieniły, tylko ilość "premii" i to raczej na więcej. A o 100 Macro nawet nic wspominają w zmianie regulaminu, więc jest raczej ok. Zresztą już sobie takie cudeńko zamówiłem

Dopiero zaczyna Awatar PMO
    Miasto
    Działoszyn

Faktycznie, moja pomyłka przepraszam najmocniej jak kogoś wprowadziłem w błąd, w zasadzie nie wiem skąd mi to do głowy przyszło, widocznie źle przeczytałem. Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

Czy ktoś w ostatnim czasie dostał może przelew z Cashback'u? Czekam ponad miesiąc od potwierdzenia zgłoszenia i zaczynam się niecierpliwić

Ja również już 3 tygodnie czekam na kaske, a jej ani widu ani słyszu.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Pytanie może głupie. Wysyłaliście wycięte kody poleconym, czy zwykłym? Myślę, że list rejestrowany jest lepszy, bo masz potwierdzenie, że wysłałeś "tak w razie czego" tylko nie wiadomo czy polecony odbiorą? Jakaś rada?
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Strona 22 z 26 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów