Myślicie, że jeszcze można się załapać na zwrot kasy? Wiem, że trochę późno, ale teoretycznie jeszcze szansa jest. Chętnie skusiłbym się na 100 macroWarto zaryzykować?
Które kwoty obniżyły się? -> https://www.canoncashback.pl/index.p...content_scroll
"Pacze, pacze" i nie widze ... tzn. widzę podobne.
Regulamin czytałem chyba ze trzy razy. Z tego co widzę kwoty się nie zmieniły, tylko ilość "premii" i to raczej na więcej. A o 100 Macro nawet nic wspominają w zmianie regulaminu, więc jest raczej ok. Zresztą już sobie takie cudeńko zamówiłem![]()
Faktycznie, moja pomyłka przepraszam najmocniej jak kogoś wprowadziłem w błąd, w zasadzie nie wiem skąd mi to do głowy przyszło, widocznie źle przeczytałem.Pozdrawiam
Czy ktoś w ostatnim czasie dostał może przelew z Cashback'u? Czekam ponad miesiąc od potwierdzenia zgłoszenia i zaczynam się niecierpliwić![]()
Ja również już 3 tygodnie czekam na kaske, a jej ani widu ani słyszu.
Pytanie może głupie. Wysyłaliście wycięte kody poleconym, czy zwykłym? Myślę, że list rejestrowany jest lepszy, bo masz potwierdzenie, że wysłałeś "tak w razie czego" tylko nie wiadomo czy polecony odbiorą? Jakaś rada?![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk