a powiedzcie mi, czy kwoty zwrotu jakie otrzymaliście były takie same jak w reklamie tzn. w regulaminie?
a powiedzcie mi, czy kwoty zwrotu jakie otrzymaliście były takie same jak w reklamie tzn. w regulaminie?
nie później jednak niż do 31 sierpnia 2013 r.
Witam.
Potwierdzam ze wczoraj miałem 4 zwroty na zakupy które zrobiłem na kwoty zgodnie z regulaminem. Chodź wczoraj wcześniej wysłałem do nich zapytanie o status przelewów.
Kupiłem szkło w redcoon.pl i dostałem akurat z niemieckiej dystrybucji (niemieckie napisy, brak naklejki Canon Polska) Uff, trochę strachu było, ale przeszłoKolejne 4 stówki do przodu jak by nie było
Poprzednie zakupy były z cyfrowych.pl, więc tam nie było wątpliwości.
Właśnie dostałem wiadomość o pozytywnym zweryfikowaniu mojego podania. Cieszę się i mam nadzieję, że szybko dostanę pieniążki. :P
Ja też dostałem, ale z tego co tu widzę trzeba z miesiąc poczekac na przelew.
Potwierdzam, dzisiaj dostałem zwrot cashbacku na konto o godzinie 11:00![]()
Ostatnio edytowane przez Paul80 ; 21-06-2013 o 17:19
@ketras
Ja tam dłużej już nie czekałem i kupioneOd czytania na forach, recenzji, tabelek, wykresów itd itp rozbolała mnie głowa. A może sigma12-24, a może tamron17-35, a może, a moze...buee..
Uznałem po co kombinować skoro 17-40 to powinno być względnie dobre, szerokie szło pod 5d i już. A jak się nie będzie spisywać to sprzedam
Sorry za offtop: Powiedzcie mi tylko czy jest jakaś metoda by stwierdzić, że moja sztuka 17-40 działa poprawnie w sensie technicznym ? Jakaś specjalna kombinacja mm oraz f by ujawniła swoje wady? Bo po wycięciu kodu z pudełka i zarejestrowaniu raczej ciężko będzie mi w sklepie ją wymienićDzięki za cenne porady!
I to jest własnie ****a bandyckie , bo w polskim regulaminie jest napisane jednoznacznie, że towar ma pochodzic z polskiej dystrybucji(podobnie jest u niemczurów,że trza byc mieszkańcem De,lub coś w tym rodzaju). a nie ****a z niemieckiej,czy jakiejkolwiek innej.
Cieszę się razem ze wszystkimi, którzy dostali zwrot kasy, ale bardzo proszę o zwrócenie uwagi na sposób przeprowadzenia akcji reklamowej prowadzonej przez canona i na oficjalny regulamin.
Jeżeli Wam to odpowiada, to w każdej innej sytuacji życiowej, jak czegoś nie doczytacie w umowie lub kogoś z Was, zgodnie z prawem, jakis ****, oszuka, to morda w kubeł i nie protestować, nie żalić się na forach, po prostu , spierdalać.Mogę oficjalnie uzywać wulgaryzmów, bo mam na to stosowne papiery. bo jestem lekko po*******ony.
Pozdrawiam serdecznie ludzi z pasją i życzę wielkiej radości z każdego cykniętego zdjęcia.
jacek
--- Kolejny post ---
A, chciałem jeszcze napisać, ze Koleżanki i Koledzy, biorący udział w takiej akcji canona, psują rynek i wpływa to na ceny , i.t.p. i i.t.d. , w przyszłości. Amen lub Enter, w zależności od orientacji.
Pozdrawiam
jacek