Chcę zgłosić 430 ex II i zatanawiam się gdzie niby jest numer seryjny na opakowaniu? Na palniku jest zupełnie inny...
No wiec stało się... kupiłem 17-40L i dostałem maila o pozytywnej weryfikacji i wygranej.
Ale nie o to chodzi. Przy kupnie porozmawiałem ze sprzedawcą o praktyce podwyższania cen przy okazji cashbacku.
Otrzymałem informacje że zna temat, tylko że ceny nie podnosi sklep tylko hurtownia z której mają towar i sklepy nie mają tu nic do powiedzenia.
Dowiedziałem się też że sklepy też czasami podnoszą cenę, jeśli wiedzą że np. jakiś obiektyw jest praktycznie niedostępny,
a dany sklep go ma na stanie.
Ostatnio edytowane przez McLaren ; 27-05-2013 o 17:20
5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam
Czy ktoś zgłaszał 430 ex II?
Gdzie jest numer seryjny na opakowaniu??
C 5d MK IV x 2 , C 70-200 L IS 2.8 II, 17-40 L 4.0, 24-105 L 4.0 IS, 50 1.4, 580 EX II x 2, 480 EX II, Extender x 2 III, Seconic L-478DR, szukam - kupię C 85 1.2
Ja wysłałem wczoraj wycięty okd kreskowy i dopisałem osobno numer seryjny z lampy...
Kupiłem sobie Canona 40, 10 dni po wysłaniu kodu dostałem informację o pozytywnym rozpatrzeniu. 799-200zł= 600zł![]()
Witam Wszystkich,
sorki,ale jeszcze nie doczytałem do końca i nie mogę się powstrzymać.
Taki regulamin promocji,kesz beka,czy jak go zwał, to wg mnie byc moze,prawdopodobnie,ale wcale niekoniecznie,zwykłe draństwo.Ale, co ja ta wiem.
Może znajdzie się na forum jakis wykształciuch i przeczyta ze zrozumieniem promocje niemiecką i poinformuje nas jak tam sie sprawy mają.
Pozdrawiam
jacek
--- Kolejny post ---
strajk konsumencki wystarczy
--- Kolejny post ---
Ja tez chciałbym to wiedzieć :-))
ale sobie postów nabije!