Ja o mało co nie kupiłem w Fotoplusie, planowałem za 3699 (taką mieli cenę), ale potem skoczyła o 200 zł, potem spadła o te 200, ale miałem już nagrany temat w Fotojokerze, ktory finalnie był tańszy![]()
Ja o mało co nie kupiłem w Fotoplusie, planowałem za 3699 (taką mieli cenę), ale potem skoczyła o 200 zł, potem spadła o te 200, ale miałem już nagrany temat w Fotojokerze, ktory finalnie był tańszy![]()
Ja zakupiłem obiektyw w fotojokerze i jestem zadowolony. Obserwowałem cenę 70-200 2.8 i przed promocją cena spadła do zadowalającej i zdecydowałem się na zakup. Gdy przyszła akcja cashback cena stoi taka sama. Po co szukacie po jakiś dziwnych sklepach i płaczecie to nie mam pojęcia. Chyba, że któregoś obiektywu czy aparatu nie ma w FJ to jeszcze rozumiem.
Ja na wstępie nawet nie myślałem o FJ widząc ceny na półce, dopiero jak odwiedziłem sklep internetowy okazało się, że jest taniej niż na półce (mimo doliczania kosztów dostawy do punktu, co ciekawe wyższych niż kurier do domu).
Generalnie pozytywnie mnie zaskoczył ten sklep.
Tak jak pisałem nie obserwowałem u nich cen, ale Pan z punktu twierdził, że nie zmieniali.
Zreszta finlanie byli tańsi od sklepów na F z Krakowa, o których pisałem wcześniej (nawet na Karmelckiej znaleźli szkło z polskiej dystrybucji, ale chcieli 3700, a nie 3600 jak pierwotnie złożyłem zamówienie - ostro się nawet spierałem z nimi o to, ale olałem temat).
Ostatnio edytowane przez Bangi ; 15-05-2013 o 12:31
I właśnie takim podejściem Fotojoker może wygrać. Jeden z nielicznych który nie wziął udziału w "zmowie cenowej". Niestety nie mają w ofercie bardzo popularnego szkła jakim jest canon 17-40.
5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;
Kupiłem Canon 60D, wypełniłem formularz i 15.05 wysłałem kod kresowy , dzisiaj tj.17.05 dostałem znaną informację:
" Informujemy, że Twoje zgłoszenie do udziału w akcji promocyjnej Canon CashBack przeszło pozytywnie proces weryfikacji!
Przyznana premia pieniężna zostanie wypłacona na Twój rachunek bankowy podany w formularzu zgłoszeniowym najpóźniej do dnia 31.08.2013.
Serdecznie gratulujemy! "![]()
Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na forum CB.
Z mojej strony wysłałem papierki na Cashback we wtorek, a już w piątek miałem pozytywną odpowiedź - sprawnie działają (mam porównanie - 16 lat siedzę w IT, a tam akcja promocyjna to najwyżej kubek albo otwieracz, na który czekasz pół roku)
Czy ktoś dostał odmowę z tytułu wyczerpania puli lub np z powodu nie-polskiej dystrybucji? Chciałbym sobie kupić lampę ale mam obawy czy nie jest za późno.
Ja bym na waszym miejscu kupował, na początku tematu było o tym pisane, że wszyscy się powinni załapać na promotions![]()