Ja myślę że nawet gdyby dopłacali do sprzętu to by i tak było marudzenie - że czemu tak mało.
Ja myślę że nawet gdyby dopłacali do sprzętu to by i tak było marudzenie - że czemu tak mało.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to ceny podskoczątrzeba się wstrzymać z zakupami.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Wiadomo
http://www.canoncashback.pl/static/C...content_scroll
5.3
Duuużo puszek, szkieł nieproporcjonalnie mało...
Ostatnio edytowane przez Selena ; 29-04-2013 o 17:00
Body, stałki, zoomik
Kupiłem kiedyś 40D w takiej promocji i nie zauważyłem podwyżek cen, nikt nie potrącił za przelew, kwota zwrotu zgadzała się z ogłoszoną w promocji. Niektórzy chyba będą marudzić nawet wtedy, gdy im ktoś ozłoci. Jakie to polskie![]()
Od jakiegoś czasu przymierzałem się do 70-200 f4 IS, więc cenę obserwowałem i nie było podwyżek, cena nadal jest taka sama. Zwrot kasy był taki jak w regulaminie, bez potrąceń i podatków, który organizator wziął na siebie. Jetem zadowolony więc może teraz też się skuszę bo mam jeden na oku i cenę obserwuję dłuży czas więc jak drgnie to napiszę.
Zgodnie z tutejszym zwyczajem marudzą Ci co nie kupili, nie używają, nie korzystali i nie mają zamiaru skorzystać a narzekać lubią
Od tej premii trzeba odliczyć podatekwysłać oryginał kodu kreskowego, w poprzedniej edycji wystarczyło zdjęcie, ech więcej zachodu.
Ostatnio edytowane przez latant ; 29-04-2013 o 21:49
CMEHA - reszta to upgrade
Korzystałem dwa razy z Cash Back i żadnych problemów czy obcinek kasy nie było. Warto chyba przyjąć, że zwrot jest wartością dodaną a nie motywacją do zakupu sprzętu. Kupujesz bo tanio czy dlatego, że potrzebujesz?
Marki trzy.