Pokaż wyniki od 1 do 10 z 251

Wątek: Canon Cashback 2013 !!!

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon Cashback 2013 !!!

A ktoś, kto się załapał ostatnio mógby coś napisać jak przebiegło Cashabck 2012?
    A propos obaw szambonur-a to z regulaminu promocji wynika, że oranizatorem jest podmiot polski i to on wypłaca kasę, więc IMHO żadnych potrąceń "manupulacyjnych" być nie może - jedynie kwestia podatku, ale to obciąża uczestnika promocji.
    Sam się ostro zastanawiam, nad C 17-55/2.8

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon Cashback 2013 !!!

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    A ktoś, kto się załapał ostatnio mógby coś napisać jak przebiegło Cashabck 2012?
    Od jakiegoś czasu przymierzałem się do 70-200 f4 IS, więc cenę obserwowałem i nie było podwyżek, cena nadal jest taka sama. Zwrot kasy był taki jak w regulaminie, bez potrąceń i podatków, który organizator wziął na siebie. Jetem zadowolony więc może teraz też się skuszę bo mam jeden na oku i cenę obserwuję dłuży czas więc jak drgnie to napiszę.
    Zgodnie z tutejszym zwyczajem marudzą Ci co nie kupili, nie używają, nie korzystali i nie mają zamiaru skorzystać a narzekać lubią

Od tej premii trzeba odliczyć podatek wysłać oryginał kodu kreskowego, w poprzedniej edycji wystarczyło zdjęcie, ech więcej zachodu.
    Ostatnio edytowane przez latant ; 29-04-2013 o 21:49
    CMEHA - reszta to upgrade

Uprawnienia umieszczania postów