nie później jednak niż do 31 sierpnia 2013 r.
nie później jednak niż do 31 sierpnia 2013 r.
Właśnie dostałem wiadomość o pozytywnym zweryfikowaniu mojego podania. Cieszę się i mam nadzieję, że szybko dostanę pieniążki. :P
Ja też dostałem, ale z tego co tu widzę trzeba z miesiąc poczekac na przelew.
Potwierdzam, dzisiaj dostałem zwrot cashbacku na konto o godzinie 11:00![]()
Ostatnio edytowane przez Paul80 ; 21-06-2013 o 17:19
@ketras
Ja tam dłużej już nie czekałem i kupioneOd czytania na forach, recenzji, tabelek, wykresów itd itp rozbolała mnie głowa. A może sigma12-24, a może tamron17-35, a może, a moze...buee..
Uznałem po co kombinować skoro 17-40 to powinno być względnie dobre, szerokie szło pod 5d i już. A jak się nie będzie spisywać to sprzedam
Sorry za offtop: Powiedzcie mi tylko czy jest jakaś metoda by stwierdzić, że moja sztuka 17-40 działa poprawnie w sensie technicznym ? Jakaś specjalna kombinacja mm oraz f by ujawniła swoje wady? Bo po wycięciu kodu z pudełka i zarejestrowaniu raczej ciężko będzie mi w sklepie ją wymienićDzięki za cenne porady!
I to jest własnie ****a bandyckie , bo w polskim regulaminie jest napisane jednoznacznie, że towar ma pochodzic z polskiej dystrybucji(podobnie jest u niemczurów,że trza byc mieszkańcem De,lub coś w tym rodzaju). a nie ****a z niemieckiej,czy jakiejkolwiek innej.
Cieszę się razem ze wszystkimi, którzy dostali zwrot kasy, ale bardzo proszę o zwrócenie uwagi na sposób przeprowadzenia akcji reklamowej prowadzonej przez canona i na oficjalny regulamin.
Jeżeli Wam to odpowiada, to w każdej innej sytuacji życiowej, jak czegoś nie doczytacie w umowie lub kogoś z Was, zgodnie z prawem, jakis ****, oszuka, to morda w kubeł i nie protestować, nie żalić się na forach, po prostu , spierdalać.Mogę oficjalnie uzywać wulgaryzmów, bo mam na to stosowne papiery. bo jestem lekko po*******ony.
Pozdrawiam serdecznie ludzi z pasją i życzę wielkiej radości z każdego cykniętego zdjęcia.
jacek
--- Kolejny post ---
A, chciałem jeszcze napisać, ze Koleżanki i Koledzy, biorący udział w takiej akcji canona, psują rynek i wpływa to na ceny , i.t.p. i i.t.d. , w przyszłości. Amen lub Enter, w zależności od orientacji.
Pozdrawiam
jacek
A, chciałem jeszcze napisać, ze Koleżanki i Koledzy, biorący udział w takiej akcji canona, psują rynek i wpływa to na ceny , i.t.p. i i.t.d. , w przyszłości. Amen lub Enter, w zależności od orientacji.
Pozdrawiam
jacek[/QUOTE]
Przykładem niech będzie oferta MM na C 100mm makro za 3999 lub cos koło tego(dane z dnia 21.06,2013,wcześniej było w granicach 3200, bo nie było takiego zwrotu) , a teraz zwrot na około 1220. Nie wnikam, czy to tylko marketing MM, czy w porozumieniu z CPL, ale dzieje się to właśnie na styku 2 wielkich firm na terenie Polski. które maja nas za debili.
pozdrawiam
jacek
Nie wiem o co Ci chodzi, ale radziłbym czytać ze zrozumieniem, kupiłem w polskim sklepie (oddziale) Redcoon.pl. Po otrzymaniu towaru stwierdziłem, że sprzęt chyba jest z niemieckiej dystrybucji, ale w sumie nie jestem od tej branży ekspertem, więc zgłoszenie wysłałem i zostało ono zaakceptowane. Skoro zostało zaakceptowane, to widocznie sprzęt jest z dystrybucji PL, albo w inny sposób jego zakup jest zgodny z regulaminem (polska faktura, polski oddział sklepu czy coś innego, nie wiem).
Dostanę kasę i tyle - i to miałem zamiar tu zakomunikować, a Twoja chaotyczna, pozbawiona sensu wypowiedź i wulgarne, rynsztokowe słownictwo świadczą tylko o Tobie.
Teraz to opisujesz trochę inaczej.W swoim poprzednim poście #195 ,napisałeś jednoznacznie,ze cytuję"dostałem akurat z niemieckiej dystrybucji....". (W regulaminie redcoona równiez nie ma wzmianki skąd pochodzi towar i ani słowa o keszbeku-dużo wczesniej odwiedziłem ten sklepik).
Być może pochopnie wyciagnąłem wniosek, że CPL świadomie nie przestrzega własnego regulaminu.
Kupiłęs ,dostałeś towar,dostałeś keszbek,jesteś zadowolony-Twoja sprawa.
Jeżeli ktos jest małej wiary, to informuję, że CPL w mejlu , kilkanaście dni temu, napisał do mnie , żebym Im zaufał,pieniędzy wystarczy dla wszystkich
Pozdrawiam
jacek
Twardziele regulaminów nie czytająDecyduje jakaś "data stempla pocztowego" czy wystarczy, że będę miał fakturę/paragon <= 30.06.2013?
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!