Cytat Zamieszczone przez sal
Cytat Zamieszczone przez Tytus
zauroczenie? prysnęło jak bańka mydlana po obejrzeniu pierwszych zdjęć
Tak się zastanawiam. Jestem tu raptem parę chwil, ale czy jest jakiś sens Twojej obecności na forum, poza ogólnym wylewającym się bokami jojczeniem na 300D? Jeśli coś Ci się nie podoba albo nie spełnia Twoich wymagań, to przestań tego używać, a nie obwieszczaj całemu światu w co drugiej wypowiedzi, jaki to bardzo nieszczęśliwy jesteś z posiadania 300D. I nawet kilkadziesiąt smileys tego nie zmieni...
jest sens, jak niektóre, bardzo krótko będące tu osoby przyznały, mamy na tym forum do czynienia z grupą osób, które zdają sie nie dostrzegać wad posiadanego sprzętu, ja otwieram im na te wady oczy

poza tym nie ograniczam się wyłącznie do marudzenia, z czasem także będzie marudzenia chyba coraz mniej, powoli ogarnia mnie jednak ogólna eurofia posiadania dslr i z dnia na dzień będę bardziej bezkrytycznie patrzył na swój aparat...

a jak adminom moja obecnośc się ostatecznie znudzi, to zrobią blokadę, na Nicka, adres IP itp i będzie po Tytusie na forum...

[ Dodano: 9 Wrzesień 2004 ]
Cytat Zamieszczone przez Czacha
najgorsze jest to, ze nikoniarze uzywaja slow tytusa jako argumentow w dyskusji 300d vs d70
no i co z tego, na jakość zdjęć robionych zarówno Nikonem jak i Canonem to nie wpłynie,
najwyżej biedacy bardziej utwierdzą się w mylnym wyobrażeniu o swoim sprzęcie...