Cytat Zamieszczone przez Tytus
wiesz, jak czytałem po wejściu 300D na rynek, to on miał nawet lepsze zdjęcia od 10D robić, więc raczej nie ma co przepłacać, to już bym 20D dla zdecydowanie większej jego funkcjonalności wybrał...

tak czy inaczej prawda jest chyba taka, że na porządne dslr, które w jakikolwiek sposób może równać się analogom i nie kosztuje ceny mercedesa trzeba będzie jeszcze poczekać, ale nastapi ten moment i to mnie trzyma przy duchu :wink:
Ale trzeba z dystansem patrzec na ulotki reklamowe

Zas co do dslr z najwyzeszj polki i Mercedesow, to te drugie sa jednak kapke drozsze. Ja w analogowych mam baaardzo nikle doswiadczenie, ale z komentarzy, ktore slyszalem, to jesli nie jest sie fotoreporterem National Geo (Photo)graphic to jakosc dslrow tych za kilka tysiecy jest zupelnie zadawalajaca.

[ Dodano: 09-09-2004 ]
Cytat Zamieszczone przez Tytus
zdecydowanie z rozsądku

zauroczenie? prysnęło jak bańka mydlana po obejrzeniu pierwszych zdjęć

ale coś zostało, co? zauroczenie możliwościami cyfry, choć miałem z takimi aparatami do czynienia, to jednak posiadanie dslr, choćby i ułomnego, to co innego, no i posiadanie go na właśnośc to kolejny fun...tylko szkoda, że po trzech miesiącach stracił już na wartości 1100 pln
No to widac, ja dalej jestem zaslepiony tym zauroczeniem