Pokaż wyniki od 1 do 10 z 111

Wątek: Mialo byc tak pieknie.. ale czy jest?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

@Czacha to dla mnie sprawa dalej jest prosta. Jezeli nie tolerujesz jakosci zdjec jaka generuje D200 (ja tez bym nie tolerowal takiego obrazu za takie pieniadze, i nie interesuja mnie wypowiedzi, ze mozna podregulowac, czy wyciagnac cos przez soft, jak place taka kase to oczekuje, ze nie bede musial siedziec godzinami i wyciagac kazdej fotki). Musisz wiec zaakceptowac puszki Canona i pogodzic sie z wadami tego systemu, albo pogodzic sie z obrazem jaki daje D200. Wydaje mi sie ze idealu nigdy nie bedzie, kazdy system ma swoje mocne i slabe strony, zadaj sobie pytanie co jest dla Ciebie wazniejsze, nikt Ci tego tu na forum nie powie.

Początki nałogu Awatar Wini
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    ja tez bym nie tolerowal takiego obrazu za takie pieniadze, i nie interesuja mnie wypowiedzi, ze mozna podregulowac, czy wyciagnac cos przez soft, jak place taka kase to oczekuje, ze nie bede musial siedziec godzinami i wyciagac kazdej fotki
    Idąc takim tokiem rozumowania najładniejsze jpg robiły Olympusy jakieś 8 lat temu. Mam takiego Olympusa
    http://community.webshots.com/album/95416714qAooHT
    Wini

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini
    Idąc takim tokiem rozumowania najładniejsze jpg robiły Olympusy jakieś 8 lat temu. Mam takiego Olympusa
    http://community.webshots.com/album/95416714qAooHT
    No widzisz, dla Ciebie Olek, a dla mnie Canon daje to czego oczekuje, i dlatego wybralem ten system. Dlatego wydaje mi sie, ze takie dyskusje sa bezcelowe bo kazdy preferuje cos innego, mi ergonomia Canona nie przeszkadza, nie fotografuje na wojnie dlatego taka jakosc wykonania mi wystarcza. Cenie w Canonie to, ze biore jpga prosto z aparatu i nie musze siedziec godzinami, zeby miec przyzwoita fotke (nie mowie o jakims prostym podostrzeniu), a jak chce, to niektore zdjecia moge sobie powyciagac. Jak ktos lubi siedziec godzinami lub ma tyle czasu, ze to mu nie przeszkadza to oczywiscie wtedy ma wiekszy wybor i takie D200 jest ciekawa opcja.

Uprawnienia umieszczania postów