Cytat Zamieszczone przez Jarek Jaworski
Wiecie co, chyba tak naprawde to szukacie wymowki zeby nie robic zdjec. Czacha, czy Ty serio myslisz ze ergonomia 20D, uniemozliwia wykonywanie zdjec. I to zdjec jak piszesz dla siebie. Przeciez nie musisz robic fotografi newsowej.Po zdjeciach ktore widzialem, jak dla mnie to wystarczylby tryb M, pseudo spot, co wiecej?
Jesli myslisz, ze D200 poprawi Twoje zdjecia, to przeciez wiesz, ze to nieprawda. Wszyscy to wiemy, zarazem wszyscy sie oszukujemy
Lepiej tego ująć nie mogłeś, albo coś służy do robienia zdjęć, albo jako samozadowalacz (aż się ciśnie na usta "onanizm sprzętowy" - bez urazy naturalnie). Ja mam w sumie 3 korpusy w różnych systemach, 350D, starą niezawodną Minoltę 7xi i niewiele młodszego odemnie Olympusa OM-2, do tego w sumie ok 20 szkieł. Niezmiennie twierdzę, że najlepszy pozostanie ten dziadziuś olek, bo on już bardziej się nie zestarzeje, nie będzie miał gorszej ergonomii a duszę ma tak wielką, że wszystkich forumowiczów mógłby natchnąć, dlatego nie rozstanę się z nim nigdy i dla towarzystwa ciągle ma wyposażoną ciemnię, coby się chłopak nie nudził