ja o duszy milcze ;-), jedynie promyczka usmiechu i radosci z foto zycze to juz wystarczyZamieszczone przez muflon
ja o duszy milcze ;-), jedynie promyczka usmiechu i radosci z foto zycze to juz wystarczyZamieszczone przez muflon
No wlasnie, dostales jakis dowod zakupu, paragon ze sklepu albo cos? Ja sie tez takich okazji wystrzegam, chyba, ze sa faktury albo paragony.
Mam paragon - nie ma obaw ze krojony. Byl do niego jeszcze 75-300IS i cos tam jeszcze.. ale ja potrzebowalem tylko tego co wzialemSprawdzalem tez numery w bazie sprzetu skradzionego - wszystko jest ok.
Co do duszy - ten aparat mi sie nie podoba.. zeby to bylo jasneAle po pierwsze - kosztuje niewiele. A po 2gie - stosunek cena/mozliwosci/jakosc zdjec jest nie pobicia.
Nadal bede sie usmiechal biorac do reki D200
PS. Zaluje sprzedazy 17-40![]()
A mozesz sprecyzowac, co szczegolnie ci sie w nim nie podoba?Zamieszczone przez Czacha
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
O rany!!! O tej duszy to juz z Chomskym na Analaog vs cyfra ciagnie sie jakis czas...Zamieszczone przez akustyk
Czy ktos moze zdefiniowac "dusze" aparatka to moze w koncu dyskusja zrobi sie materialna...
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
moze to cos na ksztalt duszy z zelazka?Zamieszczone przez marabut199
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Przeciez zartuje z ta dusza.. i tak wszyscy wiedza ze Canon ma lepsza swietlistosc
Po prostu D200 mi sie bardzo podoba - to jak lezy w reku, jak dziala... wszystko.. poza cena![]()
No i dobrze, ze w koncu sie zdecydowales, a ze akurat padlo na Canonato tym lepiej dla nas, nie ubedzie nam forumowicza :-D
Ba, powiem więcej. Nie ubędzie nam Moderatora :-DZamieszczone przez yasin
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..