Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 111

Wątek: Mialo byc tak pieknie.. ale czy jest?

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Witaj w swiecie o glosu rozsadku!

Ja sie motam, czy kupowac szkla EF-S/DC/DiII a Wy miedzy systemami Ale chyba EF-S to dobre rozwiazanie, bo po przejsciu na FF cropniete body bedize dla zony/dziecka/backup
    Problem jest jeszcze taki, ze mam tez i analoga :/
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

pantarej
    Guest

Domyślnie

Paweł, czemu Ty chcesz wymieniac klamoty na Canona? masz niezle szkla Nikkora, mozesz kupic D200, ktory w takich zdjeciach jak robisz (no chyba ze cos sie zmienilo) sprawdza sie swietnie. a D100 bys mogl sobie zostawic jako backup, albo aparat dla zony
    nikkorki poszły w ludzi, a teraz mam tylko 2 UV-ki, nawet trim trekkera opchnąłem - tak mnie ogarnęła mania sprzedawania :-) jak zdecydowałem się na dwusetę, to ni ma, a 20D (chyba w tej chwili najrozsądniejszy stosunek możliwości do ceny, która niebawem jeszcze spadnie) mogę nabyć bez problemu. oczywiście, mówię o zakupach za granicą, bo mam teraz taką okazję. generalnie odpowiadają mi obydwa systemy i nie lubię pieprzyć o wyższości jednego nad drugim i odwrotnie, ale tak niezdecydowany jak teraz jeszcze nigdy nie byłem. poczekam jeszcze tydzień, bo tyle mi zostało czasu, może jakiś teścik ktoś zapoda, albo ładniejsze sampelki zrobi :-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pantarej
    nikkorki poszły w ludzi, a teraz mam tylko 2 UV-ki, nawet trim trekkera opchnąłem - tak mnie ogarnęła mania sprzedawania :-) jak zdecydowałem się na dwusetę, to ni ma, a 20D (chyba w tej chwili najrozsądniejszy stosunek możliwości do ceny, która niebawem jeszcze spadnie) mogę nabyć bez problemu. oczywiście, mówię o zakupach za granicą, bo mam teraz taką okazję. generalnie odpowiadają mi obydwa systemy i nie lubię pieprzyć o wyższości jednego nad drugim i odwrotnie, ale tak niezdecydowany jak teraz jeszcze nigdy nie byłem. poczekam jeszcze tydzień, bo tyle mi zostało czasu, może jakiś teścik ktoś zapoda, albo ładniejsze sampelki zrobi :-)
    masz babo placek
    jakbym mial kase i kupowal od zera to stricte do landszaftow pewnie bym bral D200.
    chociaz po premierze 30D nie powiem, bardzo mi sie ten model spodobal. majac graty i przyzwyczajenie do systemu Canona, 30D mi bardzo odpowiada i osobiscie bylbym sklonny dolozyc roznice miedzy nim a 20D. a nawet chocby dla glupiego spota, ktorego mi prawde mowiac caly czas brak. inne bajery jak telewizorek tez mila rzecz

BTW: co was tak wzielo na wymiany klamotow...? zamiast zdjecia robic sie w onanizm sprzetowy bawicie
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Nowa moda na pojednanie :-) ponad podzialami ;-) to kiedy panowie testujecie nowe puszki moze wspolny plener? nie mozna tyle myslec to niezdrowe...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

No to mam 20D

Znalazlem w lombardzie, z kitem, jak nowka, licznik pokazuje 540fotek. W zestawie ladowarka, accu, torba Lowepro i karta SanDisk 2GB Extreme III.

Ktos zgadnie cene?

3200

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    No to mam 20D

Znalazlem w lombardzie, z kitem, jak nowka, licznik pokazuje 540fotek. W zestawie ladowarka, accu, torba Lowepro i karta SanDisk 2GB Extreme III.

Ktos zgadnie cene?

3200
    najs.

no to sio, zdjecia robic
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No to teraz sie tłumacz co przeważylo szale oprócz super korzystnej ceny oczywiscie.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Po pierwsze - ROTFL zwlaszcza w kontekscie tego, ze sprzedales 17-40... Po drugie - "w lombardzie" i mocno atrakcyjna cena? Nie cieple aby?...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

To teraz czekamy tylko na powrot przyjemnosci/radosci z fotografowania i lekcje z nowymi przykladami ;-)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    To teraz czekamy tylko na powrot przyjemnosci/radosci z fotografowania
    No way, ten aparat nie ma duszy Choc pewnie zdjecia beda z niego dobre :-P

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów