Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Jaki aparat za 1000, no MAX 1200, o cywilizowanej jakosci obrazu!

Domyślnie Odp: Jaki aparat za 1000, no MAX 1200, o cywilizowanej jakosci obrazu!

No niestety nie moge - To byl prezent, jeszcze w dodatku kupowany w imieniu kogos innego.
    Tak wiec nie mam kontaktu ani z aparatem ani nawet z osoba go uzytkujaca.

Tyle co z nim mialem doczynienia to go "przestrzeliliem" aby potwierdzic sprawnosc techniczna... No i musze powiedziec, ze bylem zszokowany - jakosc/ostrosc zdjec byla wrecz znakomita i zupelnie nie kompaktowa.

Domyślnie Odp: Jaki aparat za 1000, no MAX 1200, o cywilizowanej jakosci obrazu!

To ja jeszcze podpowiem - wiem, ze juz nieaktualne, ale moze ktos bedzie szukal podobnego sprzetu. Bardzo fajny jest Nikon AW100 lub jego drozsza nowsza wersja. Do 1tys. mozna sie wyrobic spokojnie. Zalety dla osob, ktore chca cos cyknac w dowolnym momencie. Trwaly (wytrzyma upadek z 1,5m, mozna z nim poplywac nurkujac nawet do 10m, piasku rowniez sie nie boi) wiec dla dziecka super sprawa, tym bardziej, ze dzieci z reguly nie oszczedzaja sprzetu.
    Zaawansowany aparat czy kompakt z trybami manualnymi jak na "komunijny prezent" i pierwsze obcowanie z fotografia - lepiej niech bedzie automat, aby nie zrazic, a zachecic. Pozniej dziecko jak mu sie spodoba wejdzie w lusterko i bedzie miec 2 fajne aparaty 1 do blyskawicznych podrozy bez dzwigania 2 do zabawy w fotografie na powaznie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów