Oni dają wyostrzanie na minimum. Żaden obiektyw na ich zdjęciach przykładowych dobrze nie wygląda.Ale po zdjeciach z optycznych ostrosc na pelnej dziurze nie urywa....
Oni dają wyostrzanie na minimum. Żaden obiektyw na ich zdjęciach przykładowych dobrze nie wygląda.Ale po zdjeciach z optycznych ostrosc na pelnej dziurze nie urywa....
Ja się nie pomyliłem dużoPisałem, że nie może kosztować więcej niż 3,5 k.
O obiektywach wiem prawie wszystko
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
koncept jest fajny, cena - mniej
w Canonie mogą być problemy z ff &bf; chyba te kalibratory Sigmy (jeszcze) nie działają z tym szkłem
Swoją drogą, czy któryś system ma tak jasną 18 w ogóle?
Cena niefajna? Na rynek wychodzi unikatowe szkło, wszystko wskazuje, że o dobrej jakości (zobaczymy co optyczne.pl powie na ten temat) i 3290 to niefajna cena? Dodatkowo to jest cena podawana przez Sigmę. W sklepach zwykle bywało taniej i cena zapewne jeszcze spadnie z czasem.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Ostatnio edytowane przez kaindox ; 14-06-2013 o 11:26
Bardzo dobra cena, fajnie że w końcu jest taki jasny zoom do APS-C!
Wszystko fajnie wygląda na papierze, tylko jak będzie z celnością AF? Co z tego, że jasny 1.8 skoro AF będzie trafiał losowo. Sigma już kilka takich słoików wypuściła na rynek.