Strona 62 z 70 PierwszyPierwszy ... 12526061626364 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 696

Wątek: Adobe Lightroom 5 i 6

Domyślnie Odp: Adobe Lightroom 5

Zaktualizowałam LR do wersji 5.7.1 build 994254 a pomimo to LR ciągle "gada" o dostępnej aktualizacji. Oczywiście wyłączyłam to powiadamianie ale ... Ponadto link z powiadomienia o aktualizacji prowadzi do wersji CC, chyba Adobe zidiociało na koniec z tym wciskaniem "chmury".

Początki nałogu
    Miasto
    Poznań

Wchodzisz w ustawienia i odhaczasz pole na automatyczne sprawdzanie aktualizacji.

Cytat Zamieszczone przez radiki Zobacz posta
    Wchodzisz w ustawienia i odhaczasz pole na automatyczne sprawdzanie aktualizacji.
    To wiem ale dlaczego pomimo najnowszej wesji program gada o aktualizacji, pierwszy raz tak jest.

Witam, wiem że wątek troszkę o czym innym ale mam pytanie dotyczące Lightroom 5.Czy Ktoś z Was wie dla czego przy exporcie zdjęć tracą one na jakości. Zdjęcie po obróbce jest takie jakie chcę, żyleta a po exporcie pixeloza, inne kolory ogólna utrata jakości.
    Proszę o pomoc
    Pozdrawiam Mess

Cytat Zamieszczone przez MESS Zobacz posta
    Witam, wiem że wątek troszkę o czym innym ale mam pytanie dotyczące Lightroom 5.Czy Ktoś z Was wie dla czego przy exporcie zdjęć tracą one na jakości. Zdjęcie po obróbce jest takie jakie chcę, żyleta a po exporcie pixeloza, inne kolory ogólna utrata jakości.
    Proszę o pomoc
    Pozdrawiam Mess
    Jaki pliki obrabiasz - RAW czy JPG ? Tz. Co "wsadzasz" do LR ?

Witaj Iza73 obrabiam w JPG bo tak mi zgrywa program na Maca i dodam że czasami bardzo dobrze exportuje fotki ale często nic się nie zgadza
    Ostatnio edytowane przez MESS ; 05-05-2015 o 22:49

Cytat Zamieszczone przez MESS Zobacz posta
    Witaj Iza73 obrabiam w JPG bo tak mi zgrywa program na Maca
    ps. nie ma Canona D6 jest 6D (może się mylę ?) Ustaw sobie w aparacie robienie zdjęć w RAW które potem przenosiś do programu a jak nie wiesz o co chodzi to poczytaj instrukcję aparatu

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez iza73 Zobacz posta
    Zaktualizowałam LR do wersji 5.7.1 build 994254 a pomimo to LR ciągle "gada" o dostępnej aktualizacji. Oczywiście wyłączyłam to powiadamianie ale ... Ponadto link z powiadomienia o aktualizacji prowadzi do wersji CC, chyba Adobe zidiociało na koniec z tym wciskaniem "chmury".
    Mam tak samo.Myslalem, ze na starosc gupieje bo nie moglem znalezc tej nowej wersji 5'ki .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

No będzie gadał, bo przecież jest 6...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Cytat Zamieszczone przez dusiowa Zobacz posta
    Przychodzę z prośbą o pomoc.
    W LR wyskoczył mi taki komunikat i program nie chce się otworzyć: "nie można otworzyć pliku w bibliotece LR, dlatego, że jest już otwarty w innej wersji LR" pod komunikatem mogę swybrać inną lub nową bibliotekę, tylko jak stworzyć nową - po kliknięciu program karze wybrać plik z dysków.
    proszę o pomoc, bo właśnie mi się coś takiego pojawiło :/

Strona 62 z 70 PierwszyPierwszy ... 12526061626364 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów