http://pitbullfotostudio.pl1DmarkIII 5DmarkI Tokina 16-28/2.8 Canon 35/2 Canon 85/1.8 Canon 135/2.8SF Canon 70-200/4L Speedlite 580EXII
Intergarage, na jakim sprzęcie pracujesz (aparat i komputer) i rozumiem ze masz LR trial 5.x ? Czy możesz gdzieś zuploadowac RAW pliku który LR ci zmienia ?
Canon 1D IV i 5DSR| szkła EF | Olympus OMD E-M1 + szkła |Canon S95 | | PC
Pentax MX | Takumar 50/1.4 |
Lapek HP DV7 i7 8GBramu
aparaty jak w stopce 1D mk3 i 5D mk1
najgorsze jest to, że zmienia nawet jpg obrobione kiedys tam a zaimportowane teraz
tak to jest trial sprawdzam przed kupnem
co śmieszne, dzwoniłem dzisiaj do adobe i odbiłem się, usłyszałem że wersja trial nie ma wsparcia technicznego, mam kupić licencję wpisac numer i do nich zadzwonić, więc pytam się szanownego Pana czy mam kupić cos co nie działa a potem bujac się po pomocach technicznych?
odpowiedź: tak, ma Pan kupić a potem bedziemy rozwiązywali problem albo niech Pan sobie szuka w internecie rozwiązania problemu
Bardzo dobre podejście do klienta, takie polskie![]()
http://pitbullfotostudio.pl1DmarkIII 5DmarkI Tokina 16-28/2.8 Canon 35/2 Canon 85/1.8 Canon 135/2.8SF Canon 70-200/4L Speedlite 580EXII
To nie śmieszne tylko normalne. Dlaczego mają Ci udzielać porad jak nie zapłaciłeś za licencję? W cenie licencji jest też pomoc techniczna Adobe.
Jak masz wcześniejszego LR i zarejestrowanego to trzeba było się powołać na niego i wtedy by Ci udzielili pomocy tak jak mi zanim kupiałam aktualizację.
ps. pomoc techniczna Adobe jest w niemczech i nie maja nic wspólnego z polską oprócz jezyka w którym udzielają porad![]()
Hm, wziąłem jakieś stare pliki, i jpg i LR3 ale nie jestem w stanie zobaczyć tego że coś się mocno zmienia. ale u mnie puszka 5d M3, wiec może tu leży problem ?
Jesli chcesz podaj mi swojego maila na priva, zrobię folder dropboxowy i wtedy wrzucisz jakiś plik a ja u siebie moge sprawdzić czy tez mi coś zmienia.
Canon 1D IV i 5DSR| szkła EF | Olympus OMD E-M1 + szkła |Canon S95 | | PC
Pentax MX | Takumar 50/1.4 |
5.3 ma kilka fajnych nowości, warto o nich poczytać