Pokaż wyniki od 1 do 10 z 696

Wątek: Adobe Lightroom 5 i 6

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: Adobe Lightroom 5 i 6

Aby była jasność. Windows 10 ma obecnie ok. 18% udziału w rynku. Najpopularniejszy wciąż jest windows 7 (ok. 50%)
    Windows 10 coraz bliżej 20% udziału w rynku systemów operacyjnych :: PCLab.pl
    Dlatego też trudno mówić o jakimś rekordzie instalacji, chyba że w danym czasie, gdy Microsoft za wszelką cenę próbował wcisnąć ten system użytkownikom starszych OS. Vide wyskakujące powiadomienia i inne nachalne techniki.

Test wydajności:
    Windows 10 kontra Windows 8.1 kontra Windows 7 – test wydajności :: PCLab.pl

I na koniec w miarę świeży news:
    CNIL: Windows 10 zbiera zbyt dużo informacji i nie jest bezpieczny :: PCLab.pl

Osobiście jestem zwolennikiem tezy, że lepsze jest wrogiem dobrego. Z pełnym rozmysłem kupiłem pod koniec ubiegłego roku notebooka z windowsem 7 pro. Nie mam z nim żadnych problemów i zmieniać systemu także nie mam zamiaru.
    Zdarza mi się także współpracować z różnymi firmami na niwie informatycznej i wiem, że większość z nich ma win10 w głębokim poważaniu. Tam liczy się przede wszystkim stabilność i przewidywalność.
    Oczywiście udział w rynku win10 będzie się systematycznie zwiększał bo nie będzie innego wyboru
    Ostatnio edytowane przez aptur ; 30-07-2016 o 11:39

Uprawnienia umieszczania postów