Warto było? Też mam W7 i jakoś nie czuję żadnej potrzeby zmiany - chyba, że zmuszą do tego...
u mnie LR5 baaaardzo zwolnil po skoku z monitora 1920x1200 na 3840x2160. w mniejszej rozdzielczosci dalo sie odczuc zwolnienia tylko po wlaczeniu korekty geometrii obiektywu, natomiast na ekranie 4K calosciowo LR robi sie mocno przymulony.
czemu tak jest to nie wiem, ale programisci Adobe'a od wielu lat generalnie slyna z tzw. umiarkowanego zaciecia do optymalizacji. zapewne jak zwykle naczalstwo takie prikazy wydaje, zeby gonic wiecej upgrade'ow...![]()
Jak czytam o problemach z win10 to odechciewa mi się aktualizacji. Na win7 wszystko działa jak należy.
Microsoft nie dowie sie wiecej od Apple i Google z FB na karku.
Nawet karty debetowe/kredytowe sa pod kontrola.
Ciekawe jakiego telefonu uzywaja osoby narzekajace na szpiegostwo.
To od sierpnia na serio trzeba będzie płacić za 10tke?
Mam win7pro i nie mam zamiaru się przesiadać na tego szpiega z kafelkami. Na laptopie mam 8.1 i drażnią mnie te kafle ale cóż i też nie mam zamiaru aktualizować do win10. Wątpię czy wszystko by poprawnie pracował na laku HP który ma swoje sterowniki. Nie udało się do końca np. zainstalować win7pro bo bakowało sterowników a suport HP powiedział, żę nie maja do lapka sterowników dla win7 64bit. I tak zostałam na laku z win8.1 Ogólnie dziwie się ludzią którzy przesiadają się z win7 na te 10. Tam nie ma nawet Windows Media Player by na szybko wideo podglądnąć i wiele innych rzeczy nie ma co ma siódemka.
Ciekawe rzeczy piszesznie ma Media playera mówisz
mnie dziwią Ci co nie upgradeują z 7 czy 8 gdzie 10 jest pod każdym względem wydajniejszy, szybszy i stabilniejszy. Mój 7 letni komp po zainstalowaniu 10 jest nie do poznania. Upgradowałem łącznie 3 stacjonarne i laptop. Nie mam zamiaru wracać.
Power of the Lens