-
Uzależniony
Odp: Adobe Lightroom 5
Czy da sie jakos zaimportowac wszystkie katalogi ktore juz wczesniej zostaly zaimportowane do 4-ki? Tak, zeby zachowaly sie ustawienia dla poszczegolnych zdjec?
Wzialem wczoraj File >>> Import from another Catalog robil cos ze 3 godziny... w koncu niby zaimportowal ale bez zachowania struktury katalogow i teraz mam 30 tys zdjec na "kupie"... a wlasciwie nie zdjec a podgladow, bo po kliknieciu zadne sie nie laduje i pisze tylko "This folder could not be found".
Masakra ten Lightroom jest strasznie nieczytelny jezeli chodzi o cale te kolekcje i katalogi.
-
Odp: Adobe Lightroom 5
[QUOTE=konradl;1174045]Czy da sie jakos zaimportowac wszystkie katalogi ktore juz wczesniej zostaly zaimportowane do 4-ki? Tak, zeby zachowaly sie ustawienia dla poszczegolnych zdjec?
Wzialem wczoraj File >>> Import from another Catalog robil cos ze 3 godziny... w koncu niby zaimportowal ale bez zachowania struktury katalogow i teraz mam 30 tys zdjec na "kupie"... a wlasciwie nie zdjec a podgladow, bo po kliknieciu zadne sie nie laduje i pisze tylko "This folder could not be found".
Hej, konradl.
Napisz, proszę, jak sobie dałeś radę.
Mam podobny problem po padzie kompa i reinstalacji LR5.
Nie wiedzieć czemu LR5 podczepiany do wcześniejszego katalogu nie widzi struktury katalogów.
Uprawnienia umieszczania postów