Pokaż wyniki od 1 do 10 z 696

Wątek: Adobe Lightroom 5 i 6

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Adobe Lightroom 5

Czy da sie jakos zaimportowac wszystkie katalogi ktore juz wczesniej zostaly zaimportowane do 4-ki? Tak, zeby zachowaly sie ustawienia dla poszczegolnych zdjec?

Wzialem wczoraj File >>> Import from another Catalog robil cos ze 3 godziny... w koncu niby zaimportowal ale bez zachowania struktury katalogow i teraz mam 30 tys zdjec na "kupie"... a wlasciwie nie zdjec a podgladow, bo po kliknieciu zadne sie nie laduje i pisze tylko "This folder could not be found".

Masakra ten Lightroom jest strasznie nieczytelny jezeli chodzi o cale te kolekcje i katalogi.

Domyślnie Odp: Adobe Lightroom 5

[QUOTE=konradl;1174045]Czy da sie jakos zaimportowac wszystkie katalogi ktore juz wczesniej zostaly zaimportowane do 4-ki? Tak, zeby zachowaly sie ustawienia dla poszczegolnych zdjec?

Wzialem wczoraj File >>> Import from another Catalog robil cos ze 3 godziny... w koncu niby zaimportowal ale bez zachowania struktury katalogow i teraz mam 30 tys zdjec na "kupie"... a wlasciwie nie zdjec a podgladow, bo po kliknieciu zadne sie nie laduje i pisze tylko "This folder could not be found".

Hej, konradl.
    Napisz, proszę, jak sobie dałeś radę.
    Mam podobny problem po padzie kompa i reinstalacji LR5.
    Nie wiedzieć czemu LR5 podczepiany do wcześniejszego katalogu nie widzi struktury katalogów.

Uprawnienia umieszczania postów