Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: problem z transferem obrazu do komputera

Mieszany widok

rudzielec
    Guest

Domyślnie problem z transferem obrazu do komputera

Kupilam aparat PowerShot A620 i karte pamieci SD firmy SanDisk.
    Pierwsze transfery przebiegly pomyslnie, ale teraz nie moge przetransferowac jednego z nagranych obrazow(ruchomych) do komputera. Pozostale obrazy, zarowno ruchome, jak i nieruchome moge transferowac normalnie. Ten 'feralny' obraz na aparacie jest odtwarzany poprawnie, a podczas proby jego transferu zawsze jest wyswietlany komunikat o braku polaczenia z aparatem.
    Mam pytanie, czy to jest normalne, tzn. czy tak sie po prostu czasem zdarza, czy to jest jakas wada aparatu badz karty, ktora mozna reklamowac?

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rudzielec
    Mam pytanie, czy to jest normalne, tzn. czy tak sie po prostu czasem zdarza, czy to jest jakas wada aparatu badz karty, ktora mozna reklamowac?
    Niestety musisz kupic sobie jakis czytnik do kart SD. Powiedzmy, ze jest to "normalne"
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

rudzielec
    Guest

Domyślnie

Rozumiem, dziekuje za odpowiedz.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rudzielec

Tak sie po prostu zdarza. Ja to bardziej na kaprysy Windowsow zwalil. Czytnik to dobra inwestycja, pozwalajaca sporo szybciej i pewniej zgrywac wszystko z karty pamieci i w druga strone tez - na karte pamieci mozesz cokowiek nagrac (przy podlaczaniu aparatu nie da sie, przynajmniej Canona) iprzeniesc na inny komputer.

Uprawnienia umieszczania postów