Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Gdzie we Wrocławiu dobrze wywołują zdjęcia ze zgraniem na płytę w dobrej jakości?

Coś już napisał

Domyślnie Gdzie we Wrocławiu dobrze wywołują zdjęcia ze zgraniem na płytę w dobrej jakości?

Jak w temacie, oddałem ostatnio w Feniksie i była po prostu tragedia, może ktoś polecić dobry lab? Bardziej niż na wywolaniu zależy mi na skanie negatywów na płytę.

Domyślnie Odp: Gdzie we Wrocławiu dobrze wywołują zdjęcia ze zgraniem na płytę w dobrej jakości

może w takim razie wypróbuj takiego wywoływania zdjęć online, nie trzeba przecież ograniczać się do samego miasta skoro są już tego takie nowoczesne technologie ja próbowałam i osobiście polecam, bo zarówno jakość jak i cena jest dobra

Domyślnie Odp: Gdzie we Wrocławiu dobrze wywołują zdjęcia ze zgraniem na płytę w dobrej jakości

Podpinam się pod pytanie ostatnio chciałem wywołać zdjęcia w fotocentrum w arkadach.. No i czekałem tydzień po czym pan wywołał samą kliszę i kazał czekać drugi tydzień na zdjęcia bo podobno nikt już nie wywołuje zdjęć z analoga .. Przestrzegam wszystkich bo bardzo kiepska obsługa.

Dopiero zaczyna

w empiku można szybko i sprawnie

Początki nałogu

Kiedyś, dawno temu szybko i dobrze było w Agfie na Jedności Narodowej. Punktu nie sposób nie znaleźć. Jest blisko krzyżówki ze Słowiańską.

Uprawnienia umieszczania postów