Ostatnio edytowane przez piast9 ; 16-04-2013 o 06:48
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Zobacz sobie jak wygląda przebieg rozkładu saletry pod wpływem temperatury. Powstaje nadtlenek potasu, tlen i azot. Nie wiem co według Ciebie może robić smród, ale według mnie jest to zasługa nie saletry, a po prostu cukru. Bądź mieszaniny tych dwóch składników. Sama saletra robi smrodu. Zaraz się zabieram za te "ciasteczka", wtedy się zobaczy.
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam