Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Skosnooka paranoja

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Autorem był Marx czy któryś naśladowca?
    Cholera ich wie, tak czy inaczej wszystkich swędzą ręce do regulowania gospodarki. Japończyków widać także, o UE nie wspomnę.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
    Cholera ich wie, tak czy inaczej wszystkich swędzą ręce do regulowania gospodarki. Japończyków widać także, o UE nie wspomnę.
    Może inaczej. Czy istnieje jakiś kraj na świecie, gdzie nie ma regulacji gospodarki? Oczywiście chodzi mi o kraje z grupy jak tak rozwiniętych. Na pewno nie o Liberię, ostoję liberalizmu (chyba z tamtą pochodzi ta nazwa).

Dopiero zaczyna Awatar ser
    Miasto
    Tokio, Japonia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver
    buehehehe. tacy dorosli i się dali nabrać. myślicie że data 1 kwiecień jest przypadkowa ??
    Dlaczego? to naprawdę wygląda sensownie. Zawsze można powiedzieć, że w elektronice sprzed 2001 roku są metale ciężkie, albo inne składniki rakotwórcze (ew. zarazki ptasiej grypy ) i dlatego trzeba to wycofać... Co nie zmienia faktu, że nadal uważam że w przypadku Japonii, takie prawo można by było wprowadzić, bez żadnych problemów, a znając wpływy lobby elektroniczego naprawdę mogą to wprowadzić.

PS. Spytałem się żony, rzeczywiście w Japonii wprowadzono takie prawo. Chodzi o bezpieczeństwo użytkowania, tylko elektronika z jakimś certyfikatem (wprowadzonym w 2001 roku) może być sprzedawana.

Z powazaniem
    Ser

40D + 350D+grip + EF 16-35 F2.8L + EF 24-105 F4L IS USM + EF 70-200 F4L IS USM + EF 75-300 F4-5.6 III USM + 580EX + Buffalo DirectStation Pocket + 3xLens Protector Marumi + PLC Marumi

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kocis
    Może inaczej. Czy istnieje jakiś kraj na świecie, gdzie nie ma regulacji gospodarki? Oczywiście chodzi mi o kraje z grupy jak tak rozwiniętych. Na pewno nie o Liberię, ostoję liberalizmu (chyba z tamtą pochodzi ta nazwa).
    Nie mówiłem, że istnieją, stwierdziłem że ręce swędzą do regulacji. Można dyskutować co regulować, jak głęboko i kto?
    Moim zdaniem im mniej tym lepiej.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów