Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: Włamanie

Bywalec
    Miasto
    Niemcy

Domyślnie

Router sprzetowy + free-av. Zainstalujesz i zapominasz o wlamaniach, wirach, robalach....

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A moze zamast psioczyc na Nortona ze zamula po prostu zrobic maly upgrade hardware?
    Mi nic nie zamula... w sumie jakies 100MB zajmuja jego uslugi, tyle samo co Firefox... a Firefoxa wszyscy chwala i jakos nikt nie podaje jego wady ze zamula .

Norton ma jedna wazna zalete - marke. Jako firma tak znana nie moga sobie pozwolic na powazne wpadki w tematyce bezpieczenstwa - nauczyli sie od Microsoftu

Jako dodatku co jakis czas skanuje Ad-Aware (ale jakos nic nie znajduje)... przez jakis czas mialem tez wlaczonego Ad-Watch ale ze kopal mi programy instalacyjne (wpisywaly sie do rejestru by dokonczyc czesc instalacji po reboocie, Ad-Watch to usuwal z rejestru i instalki niektorych programow po prostu byly nieskuteczne) to z niego zrezygnowalem.

A no oprocz tego mam sprzetowy firewall w modemie Neostradowym na sieciowce.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mała uwaga: nortona, z racji popularności, wyłącza z biegu co trzeci malware.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Vitez, dziwne masz podejscie jak na informatyka

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    Vitez, dziwne masz podejscie jak na informatyka
    Bo ja jestem korporacyjny informatyk (i oddalam sie cooooraaaz bardziej od informatyki stricte technicznej) a nie stereotypowy, zarosniety admino-programisto samotnik w serwerowej pustelni

Domyślnie

Norton ma jedna wazna zalete - marke
    jaka ?? ładnie wyglada
    co do sprzetu pod ten antywirus to zeby nieodczuwac jakis zamulen to potrzebuje niezłej konfiguracji
    uzywałem tego softu nieraz i kilka wer a pojawiaja sie co roku
    ale nieuwazam ze jest dobry jest przecietny a to ze w rankingach sie pokazuje na czołowych pozycjach to chyba tylko za to ze ładnie wyglada i ze firma płaci za to
    uzywam i testuje od jakiegos czasu noda i narzie przy nim zostane przynajmniej do konca testu 16715979 dni
    niezawiodłem sie jeszcze na nim a mam co chronic w kompie mam ponad 1TB wiec postawiłem na niego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guest1
    jaka ?? ładnie wyglada
    co do sprzetu pod ten antywirus to zeby nieodczuwac jakis zamulen to potrzebuje niezłej konfiguracji
    uzywałem tego softu nieraz i kilka wer a pojawiaja sie co roku
    ale nieuwazam ze jest dobry jest przecietny a to ze w rankingach sie pokazuje na czołowych pozycjach to chyba tylko za to ze ładnie wyglada i ze firma płaci za to
    uzywam i testuje od jakiegos czasu noda i narzie przy nim zostane przynajmniej do konca testu 16715979 dni
    niezawiodłem sie jeszcze na nim a mam co chronic w kompie mam ponad 1TB wiec postawiłem na niego
    Dokładnie, jeszcze żaden soft nie przepuścił mi tyle syfu co Norton, badziewie którego on nie zauważył wykrywal pierwszy lepszy skaner on-line, po n-tym razie dałem sobie z nim spokój, potem długo był Avast i było nieźle teraz tak jak przedmówca NOD32 i zero problemów.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo
    Dokładnie, jeszcze żaden soft nie przepuścił mi tyle syfu co Norton, badziewie którego on nie zauważył wykrywal pierwszy lepszy skaner on-line, po n-tym razie dałem sobie z nim spokój

Patrz a mi Norton nic nie przepuszcza a skanery on-line (bo to nie pierwszy watek tego typu z marudzeniem na Nortona czytam i sobie przy takowych okazjach robie skany by sprawdzac wiarygodnosc narzekaczy) milcza... moze po prostu uwazaj bardziej w co klikasz ?

Cytat Zamieszczone przez guest1
    jaka ?? ładnie wyglada
    Napisalem dokladnie jaka. Czytaj uwaznie .

Ja mam niezla konfiguracje i nie odczuwam zamulen. Subiektywna opinia... a porzadny sprzet przyda sie zawsze i kazdemu (np do obrobki zdjec) a nie tylko by nie odczuwac zamulen z powodu jednego programu.

a to ze w rankingach sie pokazuje na czołowych pozycjach to chyba tylko za to ze ładnie wyglada i ze firma płaci za to
    Canon tez bywa w rankingach na czolowych pozycjach .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Patrz a mi Norton nic nie przepuszcza a skanery on-line (bo to nie pierwszy watek tego typu z marudzeniem na Nortona czytam i sobie przy takowych okazjach robie skany by sprawdzac wiarygodnosc narzekaczy) milcza... moze po prostu uwazaj bardziej w co klikasz ?
    Dobra, będę uważał. :-?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Az przed chwila puscilem kolejny skan online zeby samemu sobie cos udowodnic (uzylem panda active scan),ostatnio skanowany zlom byl jakies 2 mies temu . Zero wirusow itp smieci, 8 cookiesow spyware'owych sprzed dwoch dni max.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów