Co kto lubiZamieszczone przez Mac
Dla mnie np Norton Internet Security to taki lekki przerost formy nad trescia. Wielki pakiet typu fajerlolus-debilus-jednoklikus
przymulajacy kompa z mnostwem zbajerzonych wodotryskow 8)
Co kto lubiZamieszczone przez Mac
Dla mnie np Norton Internet Security to taki lekki przerost formy nad trescia. Wielki pakiet typu fajerlolus-debilus-jednoklikus
przymulajacy kompa z mnostwem zbajerzonych wodotryskow 8)
Ja korzystam z NORTON ANTYWIRUS 2006 . Roczna licencja 152 zł brutto.
Bardzo Polecam Nod32 - jak narazie nic lepszego nie mialem (a testowalem sporo)- bardzo skuteczy i kompa nie zamula (jakby go niebylo)
5D + L
Rowniez polecam NODa, uzywam juz dosc dlugo. Zero zamulania kompaZamieszczone przez borkomar
Cena podobna do symanteca - 150,90 PLN
A z firewall'i upodobalem sobie Kerio.
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 24-02-2006 o 13:26
Zgadzam sie ze ze norton to zlo, zamula kopa i pakuje sie tam gdzie nie trzeba, pozniej nawet usunac go trudno, czasem sprawia wrazenia jakby byl gorszy niz wirus
Ale to tylko moja subiektywna opinia
Polecam outpost firewall . Jak juz "nauczy" sie go jak ma postepowac to jest naprawde bardzo dobry.
i np. awast - ten jest bezplatny
eos 10D, zenit TTL
kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...
outpost firewall - jest cool mialem razem z Nod'em ale wywalilem gdyz podczas zagrozenia i tak Nod wykrywal je jako pierwszy.Zamieszczone przez kociu
avast - bez rewelacji
5D + L
Właśnie AWAST informował o zainstalowanych trojanach , zamiast nie dopuścić do instalacji .
Calkiem jak w naszym RzadzieZamieszczone przez Tomasz1972
![]()
5D + L
LOLZamieszczone przez borkomar
![]()
A moze lepiej po prostu zmienic system na taki, ktoremu wirusy nie groza?![]()
Polecam Avast ! - świetny soft, freeware po zarejestrowaniu, gada po polsku przez głosniczki - konkret rewela.