Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
Jak powiedziałem - EV2336+CMD nadal nie będzie tańszy od P232W.

FS2331W ma denną matrycę cPVA - nieliniową, nierówną i przekłamującą po bokach. Obudowa tego monitora nie posiada stopki z regulacją, jest wyjątkowo szpetna, wykonana z odrażającego gównoleum, a sterowanie odbywa się wyłącznie za pośrednictwem koszmarnego, chińskiego pilocika za 10centów wielkości wrzoda na d..., który wyjątkowo łatwo zawieruszyć:
http://eizo.dkonto.pl/uploads/2012/07/fs2331_pilot1.jpg

W porównaniu z tym monitorem EV2336 to wypas nad wypasami, no ale jeśli dla kogoś cena jest jedynym kryterium wyboru, to zawsze może kupić za pół tej ceny eldżika czy innego gejtłeja, albo zaszaleć i pokarać się tym wyrobem eizopodobnym. Uprzedzam tylko lojalnie, by dokupić podstawkę pod ten monitor, bo nie ma on regulacji wysokości, a dłuższa praca na tak nisko ustawionym monitorze to murowane problemy z bólem kręgosłupa.
ostatnio szukałem monitora i kupiłem w dobrej promocji FS2333 - pilot rzeczywiście może wkurzać. Natomiast Stopka wydaje mi się spoko, przynajmniej wg mnie. Może monitor nie jest najwyższych lotów i większość ludzi mówi, że nadaje się do gier, jednak ja jestem z niego zadowolony (żyję w niewiedzy )