Witam
Widzę się na liściebędę jechał z gdańska i mam wolne miejsca w aucie.
A ktoś będzie jechał ze stolicy lub okolic (np. Piaseczno)? Poszukuję miejsca w aucie w zamian na dorzucenie się do paliwa.
Pozdro,
Mariusz (wonski333(at)wp.pl)
Kochani,
uzupełniłem w pierwszym poście informacje o wpłaty dzisiaj godzina 13:40. Czekamy na kolejne pełne wpłaty do 31 maja, później będziemy weryfikować listę uczestników.
Dzisiaj wieczorem zbiorę kolejne informacje bo troszkę doszło ciekawych rzeczy do agendy m.in. fotografia reklamowa - dodatkowy prowadzący zajęcia, lampy studyjne Fomei, Eizo i wykład z podstaw filmowania lustrzankami.
Czekam na wpłaty i czytajcie ten wątek, bo teraz informacje będą pojawiać się częściej. Uczestnikom prześlemy pełne informacje także na email (jak trafić, telefony kontaktowe na wypadek problemów itp).
Uzupełnienie agendy!
Aktualny plan na sobotę zapowiada się następująco:
- Warsztaty fotografii reklamowej (prowadzi Tomasz Albin)
- warsztaty fotografii reportażowej i dokumentalnej (prowadzi Renata Dąbrowska)
- czas na zajęcia praktyczne z modelkami, praca ze światłem,
....a później obróbka fotografii i drukowanie
+ kilka słów m. in. o tym dlaczego ważna jest kalibracja monitora z drukarką i coś o papierach fotograficznych
W niedzielę czas wolny i dla zainteresowanych krótki kurs podstaw filmowania lustrzankami, tj 30-60 min ok 11-tej w niedziele.
Wymeldowanie z hotelu 14-ta w niedziele
Jeśli ktoś jedzie ze Szczecina bądź okolic tak bym dołączył w Stargardzie niech da znać
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Czy ktoś jedzie z okolic Poznania ?
Jadę samochodem z Giżycka przez Warszawę. Jeśli jest ktoś zainteresowany pisać na priv.
--- Kolejny post ---
Jadę samochodem z Giżycka przez Warszawę. Jeśli jest ktoś zainteresowany pisać na priv.
Ostatnia chwila na wpłatę! Kto nie wpłacił to migiem bo nie będzie miejsca!
Jutro chcemy wysłać maila do Was ze szczegółami jak dotrzeć na miejsce. Jeszcze dopinamy szczegóły.
Będę jechał ze Szczecinka samochodem, jeśli ktoś chętny pisać.