Również proszę info o koszcie osób towarzyszących.
Również proszę info o koszcie osób towarzyszących.
Będę na pewno
Pojawiły się pytania do kiedy należy dopłacić resztę za udział w zlocie - płatność reszty powinna być u nas na koncie najpóźniej 31 maja czyli tydzień przed rozpoczęciem.
Ile miejsc jest przewidziane?
Ostatnio edytowane przez Pedro44 ; 15-05-2013 o 21:39
6D|5D+BG-E4|7D|40D+BG-E2|S14 f2.8 EX HSM|C 24L MkI|35L|C 50 f1.4|C 85 f1.8|C 100 f2.8 USM Macro|C 24-70 f2.8 L|C 70-200 f2.8 L IS|C 100-400 IS L|T 17-50|S 10-20 f4-5.6|C 18-200IS|C 580EXII|C 580EX i tyle...
Hotel pomieści i 70 czy wiecej, a cały hotel ma być dla nas. Jednak z uwagi na to że zależy nam na Waszej 100% satysfakcji to przy 50 użytkownikach będzie ciężko dla każdego zapewnić wystarczająco dużo sprzętu do testów a także kwestia dostępu studio czy stanowisk do druku i edycji.
Dlatego przewidujemy 35 uczestników głównych.
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!
Czy już wiadomo jak będzie z osobami towarzyszącymi, a jak bym chciał przedłużyć pobyt z żoną do poniedziałku. Będzie możliwość wcześniejszej rezerwacji czy dopiero na miejscu?
|6D|60D|S 14 2.8|S A35 1.4|C70-200 L4|C50 1.8|C85 1.8|430EX|
andrzeswierc.pl
Mnie podobnie jak kilku innym osobom termin koliduje ze zdjęciami, ale mam jedną uwagą, skoro zlot jest zabroniony dla osób z żółtym sprzętem to dlaczego na banerze jest koleś z Nikkorem 70-200/2,8 VRII?
Nie było fotki z Canonem czy też Nikkor prezentował się lepiej ?![]()
Canon 5D mk3 + obiektywy :-)
Kiedy będzie znany szczegółowy plan zlotu a zwłaszcza jego dokładna lokalizacja? Czy będzie przesłane to wszystko na maila tych którzy dokonali przedpłaty?
Witam,
Mam pytanie do organizatorów, czy nie istnieje możliwość wystawienia jakiegoś dokumentu "papierka" ze zlotu, świadczącego np. o przebytym szkoleniu foto-video? Nie ukrywam, że może przydałoby mi się coś takiego np. w staraniu się o jakąś dotację, itp.
Jeśli nie było brane to pod uwagę, to może jest jeszcze czas o tym pomyśleć![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner