ze względu na "ślubny termin" (8 czerwca) odpadam, ale następnym razem mam nadzieję, że nie będzie kolizji i razem z żoną i córą zawitamy na spotkanie![]()
ze względu na "ślubny termin" (8 czerwca) odpadam, ale następnym razem mam nadzieję, że nie będzie kolizji i razem z żoną i córą zawitamy na spotkanie![]()
6D || 5D || EF 17-40mm f/4 L || EF 35mm f/1.4 || EF 50mm f/1.4 || EF 85 mm f/1.8 || EF 135 mm f/2.0 || SPEEDLITE 580 EX II
A można coś więcej o modelkach, które będą na miejscu do dyspozycji?![]()
Przepraszam za przerwę, ale "majówka" była... trzeba kiedyś wypocząć z dala od komputerów.
Dzisiaj dołączyły kolejne 2 osoby do listy, jest już ponad 20 głównych uczestników.
Jutro robimy kolejne spotkanie/naradę i będziemy publikować kolejne informacje szczegółowe.
I jak tam obsada modelin, już coś wiadomo?
Czy są jeszcze miejsca ????
Tak, miejsca są. Zapraszamy.
Co do modelek i modeli - rozmowy trwają. Jedno jest pewne, chcemy osób z doświadczeniem bo aby uczyć się fotografować to model musi mieć trochę doświadczenia, wtedy łatwiej idzie współpraca. Jeśli fotograf to zawodowiec z dużym doświadczeniem, to wtedy potrafi odpowiednio pokierować nawet niedoświadczoną modelką.
Czekamy na odpowiedzi z różnych agencji/modelek, lada dzień powinno być więcej informacji. Także dokładniejsza agenda soboty i niedzieli.
Ja z kolei chciałbym wziąć udział w zlocie mimo braku posiadania konta na forum w dniu poprzedzającym ogłoszenie zlotu.
Obiecuję wziąć dużo sprzętu fotograficznego, który będzie można porównać z konstrukcjami Canona![]()
Ostatnio edytowane przez marcz ; 10-05-2013 o 11:34