Kiedy będzie znany szczegółowy plan zlotu a zwłaszcza jego dokładna lokalizacja? Czy będzie przesłane to wszystko na maila tych którzy dokonali przedpłaty?
Kiedy będzie znany szczegółowy plan zlotu a zwłaszcza jego dokładna lokalizacja? Czy będzie przesłane to wszystko na maila tych którzy dokonali przedpłaty?
Witam,
Mam pytanie do organizatorów, czy nie istnieje możliwość wystawienia jakiegoś dokumentu "papierka" ze zlotu, świadczącego np. o przebytym szkoleniu foto-video? Nie ukrywam, że może przydałoby mi się coś takiego np. w staraniu się o jakąś dotację, itp.
Jeśli nie było brane to pod uwagę, to może jest jeszcze czas o tym pomyśleć![]()
Kochani,
przekazuję kolejną partię informacji. Odpowiadając na pytania:
Osoby towarzyszące:
Koszt udziału osoby towarzyszącej to 390 zł. To są 2,5 pełnej doby pobytu z pełnym wyżywieniem (3 posiłki) w całkiem przyjemnym hotelu (zaraz zapodam jakieś fotki bo chyba mimo obietnicy nie umieściłem :-( ). Pewnie jakby ktoś mniej jadł czy wybierał tańsze dania to by wyszło może i 300 zł za taki pobyt, no ale musimy to uśrednić.
Na prawdę to nie jest impreza komercyjna/dochodowa bo firmy organizują (chyba nawet dzisiaj przeczytałem na optyczne, 450 zł za kilka godzin szkolenia z fotografii produktów) droższe imprezy.
Na tym zlocie my nic nie zarabiamy a co więcej chyba do niego dołożymy :-( dlatego szukamy jeszcze sponsorów. Dlatego nie zależy nam na jak największej liczbie uczestników (o dziwo) bo wtedy będzie trudniej każdemu zapewnić sprzęt do testów i wystarczającą uwagę prowadzących czy doświadczonych fotografów. Koszty pobytu pokrywacie Wy sami a reszte czyli warsztaty, sprzęt, prowadzący itd. pokrywamy z pieniędzy sponsorów czyli głównie: Canon Polska, sklep Cyfrowe.pl oraz dodatkowo EIZO.
Rozmawiamy jeszcze z kolejnymi firmami, które mogłyby wziąć udział w zlocie i zaoferować dla Was jakąś wiedzę czy dodatkowo atrakcje i rabaty.
Certyfikaty / potwierdzenia:
nie przewidywaliśmy, ale jeśli damy radę to przygotujemy. Ew. wystawimy po prostu faktury imienne z odpowiednią treścią i to będzie do ew. jakiejś dotacji.
co do gościa na banerze...
Sorry, kwestia kosztów. Kiedyś zapłaciliśmy za takie zdjęcie ze stocka i nie szukaliśmy kolejnego. Przepraszam. No i plus dla Was za spostrzegawczośćnic się przed Wami nie ukryje
.
Agenda
zaraz umieszczam dokładniejszą agendę, choć jeszcze będziemy wciskać pewne zajęcia.
Film z warsztatów
planujemy nakręcić (oczywiście lustrzanką Canon) promocyjny krótki film z warsztatów. Takie 6 min skrótowca co się działo przez te 2,5 dnia.
Ponadto osoba filmująca będzie dostępna przez cały czas i będzie dzielić się wiedzą z Wami dot. filmowania, bo posiada duże doświadczenie w tej materii.
Czy należy wziąć własne krzesła do grilla czy są na wyposażeniu? Bo na zdjęciu nie widać
No żartuje, wygląda nieźle, szczególnie woda. Mam nadzieję ze kąpiele/pływanie jest dozwolone z uwagi na czystość wody?
pozdrawiam
Przemek
A czy można dowiedzieć się o konkretną lokalizacje hotelu? Nazwa miejscowości albo chociaż nazwa hotelu to sobie "wygoogluję" bo coś w nawigację trzeba będzie wpisać aby tam dotrzeći pytanie dodatkowe - resztę pieniędzy dopłacamy do końca maja? (tak wyczytałem w którymś poście) i czy otrzymam jakieś potwierdzenie zapłacenia całości (pokwitowanie).
Ja proszę o informację czy można zabrać ze sobą psa ? Ewentualnie telefon do ośrodka to sam się z nimi dogadam .
Czy będzie ktoś jechał z okolic Katowic/Krakowa i miałby jedno miejsce w aucie, żeby mnie przygarnąć?
pozdrawiam
Przemek
Sprzęt będzie jedynie Canon? Interesowałyby mnie zabawa obiektywami Sigma .. szczególnie 35 1.4 & 85 1.4