Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 129

Wątek: Zlot użytkowników Canon-board.info 7-9 czerwca 2013r! Zapraszamy!

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar kkocis
    Miasto
    Szubin

Domyślnie Odp: Zlot użytkowników Canon-board.info 7-9 czerwca 2013r! Zapraszamy!

Kiedy będzie znany szczegółowy plan zlotu a zwłaszcza jego dokładna lokalizacja? Czy będzie przesłane to wszystko na maila tych którzy dokonali przedpłaty?

Domyślnie Odp: Zlot użytkowników Canon-board.info 7-9 czerwca 2013r! Zapraszamy!

Witam,
    Mam pytanie do organizatorów, czy nie istnieje możliwość wystawienia jakiegoś dokumentu "papierka" ze zlotu, świadczącego np. o przebytym szkoleniu foto-video? Nie ukrywam, że może przydałoby mi się coś takiego np. w staraniu się o jakąś dotację, itp.
    Jeśli nie było brane to pod uwagę, to może jest jeszcze czas o tym pomyśleć

Właściciel forum Awatar fomag
    Miasto
    Gdańsk

Kochani,
    przekazuję kolejną partię informacji. Odpowiadając na pytania:

Osoby towarzyszące:
    Koszt udziału osoby towarzyszącej to 390 zł. To są 2,5 pełnej doby pobytu z pełnym wyżywieniem (3 posiłki) w całkiem przyjemnym hotelu (zaraz zapodam jakieś fotki bo chyba mimo obietnicy nie umieściłem :-( ). Pewnie jakby ktoś mniej jadł czy wybierał tańsze dania to by wyszło może i 300 zł za taki pobyt, no ale musimy to uśrednić.

Na prawdę to nie jest impreza komercyjna/dochodowa bo firmy organizują (chyba nawet dzisiaj przeczytałem na optyczne, 450 zł za kilka godzin szkolenia z fotografii produktów) droższe imprezy.

Na tym zlocie my nic nie zarabiamy a co więcej chyba do niego dołożymy :-( dlatego szukamy jeszcze sponsorów. Dlatego nie zależy nam na jak największej liczbie uczestników (o dziwo) bo wtedy będzie trudniej każdemu zapewnić sprzęt do testów i wystarczającą uwagę prowadzących czy doświadczonych fotografów. Koszty pobytu pokrywacie Wy sami a reszte czyli warsztaty, sprzęt, prowadzący itd. pokrywamy z pieniędzy sponsorów czyli głównie: Canon Polska, sklep Cyfrowe.pl oraz dodatkowo EIZO.

Rozmawiamy jeszcze z kolejnymi firmami, które mogłyby wziąć udział w zlocie i zaoferować dla Was jakąś wiedzę czy dodatkowo atrakcje i rabaty.

Certyfikaty / potwierdzenia:
    nie przewidywaliśmy, ale jeśli damy radę to przygotujemy. Ew. wystawimy po prostu faktury imienne z odpowiednią treścią i to będzie do ew. jakiejś dotacji.

co do gościa na banerze...
    Sorry, kwestia kosztów. Kiedyś zapłaciliśmy za takie zdjęcie ze stocka i nie szukaliśmy kolejnego. Przepraszam. No i plus dla Was za spostrzegawczość nic się przed Wami nie ukryje .

Agenda
    zaraz umieszczam dokładniejszą agendę, choć jeszcze będziemy wciskać pewne zajęcia.

Film z warsztatów
    planujemy nakręcić (oczywiście lustrzanką Canon ) promocyjny krótki film z warsztatów. Takie 6 min skrótowca co się działo przez te 2,5 dnia.
    Ponadto osoba filmująca będzie dostępna przez cały czas i będzie dzielić się wiedzą z Wami dot. filmowania, bo posiada duże doświadczenie w tej materii.

Bywalec
    Miasto
    Śląsk i Zagłębie

Czy należy wziąć własne krzesła do grilla czy są na wyposażeniu? Bo na zdjęciu nie widać
    No żartuje, wygląda nieźle, szczególnie woda. Mam nadzieję ze kąpiele/pływanie jest dozwolone z uwagi na czystość wody?
    pozdrawiam

Przemek

Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez przemo_k Zobacz posta
    Czy należy wziąć własne krzesła do grilla czy są na wyposażeniu? Bo na zdjęciu nie widać
    No żartuje, wygląda nieźle, szczególnie woda. Mam nadzieję ze kąpiele/pływanie jest dozwolone z uwagi na czystość wody?
    Krzesełek/ławek nie trzeba Są poza kadrem.

Kąpać się można, bez problemu, nie gwarantuję tylko temperatury wody

Dopiero zaczyna Awatar kkocis
    Miasto
    Szubin

A czy można dowiedzieć się o konkretną lokalizacje hotelu? Nazwa miejscowości albo chociaż nazwa hotelu to sobie "wygoogluję" bo coś w nawigację trzeba będzie wpisać aby tam dotrzeć i pytanie dodatkowe - resztę pieniędzy dopłacamy do końca maja? (tak wyczytałem w którymś poście) i czy otrzymam jakieś potwierdzenie zapłacenia całości (pokwitowanie).

Miasto
    Koszalin

Ja proszę o informację czy można zabrać ze sobą psa ? Ewentualnie telefon do ośrodka to sam się z nimi dogadam .

Bywalec
    Miasto
    Śląsk i Zagłębie

Czy będzie ktoś jechał z okolic Katowic/Krakowa i miałby jedno miejsce w aucie, żeby mnie przygarnąć?
    pozdrawiam

Przemek

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Sprzęt będzie jedynie Canon? Interesowałyby mnie zabawa obiektywami Sigma .. szczególnie 35 1.4 & 85 1.4

Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Canoniarz1984 Zobacz posta
    Sprzęt będzie jedynie Canon? Interesowałyby mnie zabawa obiektywami Sigma .. szczególnie 35 1.4 & 85 1.4
    Canoniarz1984... a ty przecież nie jesteś na liście uczestników...

Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów