Poszukuję tabeli skrótów klawiszowych do programów :
PS
InDesing
Illustrator
Będe mocno zobowiązany za pomoc![]()
PS.
Ważne żeby były opisane po polsku ( bo obce mi są obce )
Info , lub pliki prosił bym na emalie : machaty@wp.pl lub na prv
Poszukuję tabeli skrótów klawiszowych do programów :
PS
InDesing
Illustrator
Będe mocno zobowiązany za pomoc![]()
PS.
Ważne żeby były opisane po polsku ( bo obce mi są obce )
Info , lub pliki prosił bym na emalie : machaty@wp.pl lub na prv
20D , latarka i jakieś szkło
po co szukac skoro sie ma pod nosem? ;-)
Edit -> Keyboard Shortcuts :-)
a czytałeś do końca co napisałem " ważne żeby były po POLSKU "Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
![]()
![]()
![]()
A do Tomka mam pytanie . Jaki dział masz na myśli ?? Bo przeszukiwałem forum i nie znalazłem takiego działu. Znalazłem owszem temat o klawiszologi PS ale do pozostałych programów które mnie interesują niestety nic nie znalazłem . Może masz rację ( nie potrzebnie wpisałem PS do listy poszukiwanych )
Jeżeli się mylę i coś na forum jest o reszcie programów to przepraszam za zaśmiecanie , ale i również proszę o linkę:razz:
Pozdrawiam
prosze bardzo część z innego forum
skróty po polsku do PS
http://cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=...3ty+klawiszowe
DZIĘKI bardzo .
Jak byś jeszcze miał do reszty programów to by była pełnia szczęścia
nie używam i ie mam manuali wiec w tej kwestii dalej nie pomogęZamieszczone przez PALOMBO
Jak masz wersje PL to bedziesz mial po polskuZamieszczone przez PALOMBO
P.S.
A nie prosciej przywyknac do wersji ENG zamiast zastanawiac sie co autor (tlumacz) wersji polskiej mial na mysli?![]()
Niestety, w polskiej wersji i to jest karygodne, niektóre skróty uruchamiają inne okienka. Pracuję czasem u znajomego i szlak mnie trafiał, aż w końcu udałem się do Keyboard Shortcuts i ustawiłem własnoręcznie, tak jak powinno być.
Skróty dość szybko można dostać tu -> http://www.pstools.pl/ choć nie jest to wygodna tabelka do wydruku.