Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Canon 600D (matryca ASP-C) -> Jaki obiektyw do portretu/fashion?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Canon 600D (matryca ASP-C) -> Jaki obiektyw do portretu/fashion?

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Nie rozumiem tematu, skoro masz kita to ustaw 50mm i sprawdź czy się nada w tym "domowym studio".
    Temat to Canon 600D (matryca ASP-C) -> Jaki obiektyw do portretu/fashion? wszyscy zrozumieli ok tylko kita nie ustawię na 85 mm i nie sprawdzę, dlatego pytam się doświadczonych kolegów

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków/Faringdon UK

na cropie 50mm bedzie idealny ) a z 85mm mozesz poczekac jak bedziesz miał fundusze ale napewno godny polecenia :P

Miasto
    Warszawa

Dobra Panowie od 2h jestem szczęśliwym posiadaczem Canona 50mm 1.8 II. Odwiedziłem sklep foto, sprawdziłem, pomacałem, kupiłem za 429 zł, oczywiście nowy.
    Jak wrażenia? Wspaniały bokeh, faktycznie jasny , kontrast, no i kolory, naprawdę super kolory. Przesiadłem się z kita 18-55, więc domyślacie się jaki jestem pozytywnie zaskoczony. AF trafia elegancko, silniczek...- wcale nie wiertarka jest ok. Wykonanie - przeczytałem mnóstwo opinii o 50mm/1.8 że mydli, że plastik, że ledwo się trzyma... że ogólnie tandeta - wyjąłem z pudełka, obejrzałem, założyłem hmmm nie jest źle, fakt plastik, ale nie żadna tandeta, po prostu tańsze, ale wg mnie dobre szkło, stosunek jakość cena 10/10! - polecam.

Następne będzie 85 mm/1.8 mm

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów