Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Automatyczne czyszczenie matrycy - dziwny dźwiek - canon 60d i nie tylko

Coś już napisał

Domyślnie Automatyczne czyszczenie matrycy - dziwny dźwiek - canon 60d i nie tylko

Witam serdecznie

Ostatnio zauważyłem, że przy włączaniu/wyłączaniu aparatu pojawia się dwa razy dziwny dźwięk podczas automatycznego czyszczenia matrycy, problem nagrany tutaj:
    canon 60d cleaning sensor sound - YouTube

Zastanawiam się, czy inni "userz"y tego body również tak mają, czytałem że jest tak na niektórych 7d (może kwestia serii?) : )

Pozdrawiam!

Domyślnie Odp: Automatyczne czyszczenie matrycy - dziwny dźwiek - canon 60d i nie tylko

posiadam 60d i mam taki sam dźwięk.
    kumpel ma 60d i też to ma.
    czyli to standard
    60D | C17-55 | C50 | Flycam Nano DSLR | 580EX II

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Automatyczne czyszczenie matrycy - dziwny dźwiek - canon 60d i nie tylko

dzięki za info ;-)

Początki nałogu Awatar janhalb

Potwierdzam - tak po prostu brzmi czyszczenie matrycy w 60D...
    Amator, po prostu amator*

*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb

Pełne uzależnienie

Moj kot w piwnicy zawsze zabawnie reagowal na ten dzwiek, lazilem specjalnie mu odpalic - dla niego to pewnie dzwiek jakiegos malego ssaka, na ktore uwielbia polowac.

Uprawnienia umieszczania postów