Sposob w jaki Heinz Kluetmeier zmienia objektywy na reklamowce Aperture nie jest swietnym sposobem przeciwko zabrudzeniu matrycy?
PS.:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sposob w jaki Heinz Kluetmeier zmienia objektywy na reklamowce Aperture nie jest swietnym sposobem przeciwko zabrudzeniu matrycy?
PS.:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie pucha o nazwie "znowu jakis amator video robil odbicie lustrzane zeby mu sie kompozycja lepiej kupy trzymala".
...
Dokladnie. Ta dziwna pucha ma wyswietlacz po prawej stronie.
A mi ten filmik nie chodzi![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
kliknij na link prawym przyciskiem na zapisz plik docelowy jako... i sobie sciagnij ma zaledwie 11 mega wiec szybko go sciagniesz, a i mi tez nie dzialal;-)
kurde sciagnolem go, otworzylem, zaczol leciec, ale obrazu zadnego nie ma:-(
Wracajac do tematu: Nikoniarze tez tak zabezpieczaja matryce![]()
Trzeba sobie doinstalowac odpowiednie kodeki... A do mov'ow najlepiej Quick Time. Alternatywy maja zwykle problemy.Zamieszczone przez FOTOGRAF
...
Ech, quicktime...Czy to dalej wpieprza się w system z buciorami bez pytania? Przy którejś ze starszych wersji szlag mnie trafił i omijam to obecnie szerokim łukiem, nawem kijem przez szmatę nie chcę.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Kuchatek mam Quick Time'a i nie chodzi. Może tylko idzie na Macach a PCtów nie lubiZamieszczone przez KuchateK
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..