"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No co ludziom bronicie? Chcą niech testują. To samo można powiedzieć o zamieszczających fotki w sieci. Że im się chce... Bo mi się nie chce.
EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM
obiektywy testujemy, bo łatwiej zrobić test niż dobre zdjęcie
test jak widać po prasie i portalach "fotograficznych" to jest to sedno fotografii, sól ziemi coś co napędza "fotografię".
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
To odwieczny, genetycznie uwarunkowany pęd do współzawodnictwa. Emanacja walki o samice i zapewnienie ciągłości genów, realizowana w technologicznym kotle XXI wieku.
Kiedyś były turnieje rycerskie, walki psów, kogutów i ślimaków - teraz walczymy na przyspieszenie do setki, melodyjkę w telefonie, ostrość obiektywu w rogu pełnej klatki i szybkość autofokusa.
Dlaczego absurd? Jeżeli ktoś wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze (nieważne czy to będzie 800 czy 8000 złotych) to chce by zostały wydane jak najlepiej. To chyba naturalne. Jest popyt to jest i podaż. Stąd testy rowerów, samochodów, telewizorów, piw, płynów do mycia naczyń i czego tylko chcesz.
Rozdzieranie szat chyba nie jest na miejscu, bo zawsze możesz siedzieć w dziale Galeria i do innych po prostu nie zaglądać.
Regulamin pkt 8.