Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: 50mm f/1.8 II problem

Bywalec
    Miasto
    Wrocław, Radosmko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gizzmo
    W takim razie podziwiam Canona ze ma odwage wypuszczac buble. 350 zl to niby nie majatek, ale jednak.
    Moim zdaniem to bardzo dobry obiektyw, optycznie jest naprawde super, jest lekki, a to w jakis sposob jest wykonany naprawde nie ma wplywu na jego praktycznosc i wygode urzytkowania.
    A swoja droga za takie pieniadze prozno szukac szkla choc troche zblizonego optycznie do niego.
    eos 10D, zenit TTL
    kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...

Początki nałogu
    Miasto
    Kingston, ON, Canada

Domyślnie

Wszytko co napisaliscie jest prawda i z tym sie nie spieram. I pewnie wroce do tego sklepu i kupie ten obiektyw jeszcze raz.
    Chodzilo mi jednak o to jak canon traktuje klientow. Produkt jest produktem, ma gwarancje, wiec powinien dzialac. Gdyby to nie byl obiektyw ale np samochod, to nawet za niewielkie pieniadze nie kupilibyscie takiego w ktorym, nawet w co setnym egzemplazu, chamulce raz dzialaja a raz nie. Ale w mysl zasady "nie wazne czy dziala wazne by ktos chcial kupic" sprzedaja wszyscy wiec pewnie nie ma co wybrzydzac.
    EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
    EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX

Domyślnie

U mnie podobny występuje problem.
    Tylko że w moim przypadku wystarczy docisnąć przycisk do samego końca AF i już działa
    Z poczatku po prostu go tylko przesuwałem i do końca zostawało mi tak jeszcze z 0.5-1 mm i nie zawsze wtedy stykało.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów