Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: [Majorka636] Pierwszy aparat i pierwsze próby

Mieszany widok

Domyślnie Odp: [Majorka636] Pierwszy aparat i pierwsze próby

Taki zestaw oświetleniowy na początek może być?
    H70 STUDIO FOTOGRAFICZNE SOFTBOX SUPER ZESTAW FOTO (3156278659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Tak się składa że mam za 3 tygodnie urodziny więc mogę podszepnąć mężowi conieco
    A z blendą ze sreberka pokombinuje a poza tym to czy za blendę nie mogłaby posłużyć taka srebrna folia na szybę samochodu, którą zakłada się w mroźne dni?

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez Majorka636 Zobacz posta
    Taki zestaw oświetleniowy na początek może być?
    H70 STUDIO FOTOGRAFICZNE SOFTBOX SUPER ZESTAW FOTO (3156278659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Tak się składa że mam za 3 tygodnie urodziny więc mogę podszepnąć mężowi conieco
    A z blendą ze sreberka pokombinuje a poza tym to czy za blendę nie mogłaby posłużyć taka srebrna folia na szybę samochodu, którą zakłada się w mroźne dni?
    na początek do zabawy świetna opcja, relatywnie nie drogo a efekty możesz uzyskać ciekawe
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Cytat Zamieszczone przez Majorka636 Zobacz posta
    (..)
    Jasne, że możesz to bo zasada działa identyczna, tylko bledna jest "gładsza" (mniej załamań) a ta folia jest mocno pofalowana i ciężej o ten sam efekt. wystarczy ją do czegoś sztywnego przymocować i można pokombinować przy oknie.
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Uprawnienia umieszczania postów