szambonur krokusy za budką kasową są w dobrej formie czy już więdną?
Uff to może gdzieś przy schronisku jeszcze będą. Albo Hala Stoły? tam chyba powinny być, albo polanki przy czarnym szlaku Kościeliska - Chochołowska? Trochę wyżej to być może przetrwająMoże macie jeszcze jakieś miejsca jeszcze gdzie się pojawiają to napiszcie, bo na dole to już raczej resztki będą. Dobrze myślę ??
![]()
w bardzo dobrej formie sa, ale tak jak pisalem wczesniej, nie potrwa to dlugo... obawiam sie ze na majowke to juz bedzie koncowka na Siwej ale dalej powinno byc niezle. chociaz przy samym schronisku pojawily sie pierwsze wiec mozna przypuszczac ze tez pierwsze sie tam skoncza:-)
Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
Krokusy są w pełnym rozkwicie więc może być miejscami kiepsko. U mnie w ogrodzie już się zwijają powoli.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A jeszcze odnośnie wypadu na krokusy ,na polanie chochołowskiej mieliśmy kontakt z strażnikiem texasu![]()
;]
Jak się zakończył kontakt?
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Taka ich praca..., ja ich rozumiem...Zdjęcia na Polanie to wtedy jak jeszcze śpią
Osobiście nie spotkałem się jeszcze z faktem żeby na Polanie Chochołowskiej wypisali komuś mandat... Co najwyżej spisali do notesika, reprymenda słowna... i tyle... Za chwilę krokusy się skończą..., powbijają tabliczki "Uwaga Żmije" i wszystko wróci do normy...![]()
Ostatnio edytowane przez szambonur ; 26-04-2013 o 09:43
Jak szambonur napisał zostaliśmy tylko wpisani w notesik, oczywiście nie obyło się bez jakiś docinek z obu stron i na tym wszystko. Oczywiście ludzi na polanie dużo i owy strażnik texasu spisał o dziwo tylko nas nikogo więcej. No ale cóż wolę przemilczeć dalsze kwestie.