Z wczoraj.
Załącznik 174
Z wczoraj.
Załącznik 174
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Raaaaaany ja też tam chce ;-) Czy ktoś wie z bardziej obeznanych, czy jest realna szansa na krokusy po 28 kwietnia?Wybieram się na weekend majowy w Gorce i chciałem wyskoczyć na krokusy jednego dnia :-) tylko czy one tam będą jeszcze kwitły...
Moim zdaniem całkiem realna, bo wiele miejsc jest jeszcze pod śniegiem.
Niektóre krokusy próbują się nawet spod niego przebijać.
Załącznik 175
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Świetne!!!
A wiosna w tym roku rzeczywiście nietypowa. U mnie w ogrodzie forsycje nadal bez kwiatków, za to tulipany mają około 10-15 cm wysokości i już widać tulipana właściwego w wielu sztukach...
No to jeszcze jedno z wczoraj.
Załącznik 176
Kapitan Wagner
Krokusiki jak ta lala...![]()
Kolekcjoner już Ty nas bardziej nie wkręcaj
Przyjadą cepry i całkiem Was zadepczą...
Nie ma obawy. Znamy miejsca w które cepry nie dotrą.
Kapitan Wagner
O Ceprów to się nie obawiam ,ale mam nadzieję ,że pogoda zrozumie jutro, że trzeba tworzyć na dolinie foty z krokusami :]
Jakie warunki pogodowe są u Was dzisiaj ?