hmm dziwne a mi wymienili matryce w kamerze, prawie ze od reki :-)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
hmm dziwne a mi wymienili matryce w kamerze, prawie ze od reki :-)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
On się na gwarancji za to nie zabiera! A wiem to ze swojego doświadczenia. Zepsuł mi się monitor i odmówili naprawy lub wymiany na nowy. Było to jeszcze na gwarancji. Musiałem kupić sobie inny. Jak ktoś nie wierzy, to moge skany pism przysłaćZamieszczone przez Przemoc
![]()
To chyba go sam popsułeś ? Innej opcji sobie nie wyobrażam.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
BTW Sam mam LCD Sony, będę musiał ostrożnie się z nim obchodzić. ;-)
Pozdrawiam
PrzemoC
Niee. Nawet nie umiałbym go tak popsuć. Ekran robił się czerwony. Trzy razy zabierali go do serwisu i tylko regulowali jakieś parametry, żeby pochodził jeszcze z tydzień (gwarancja się kończyła, liczyli, że dotrzyma). Zgodnie z gwarancją, w takiej sytuacji przysługiwała mi się wymiana na nowy lub zwrot kasy. Mam serie pism, w których sony polska pisze, ze mam całkowitą rację i należy mi się, ale nie dostanę, bo nie. I nie dostałem. sony europa ignoruje sprawę (pisałem serię emaili)...
Trzy miesiące temu oddałem do serwisu monitor CRT 17" Philipsa, roczny, na gwarancji, wada niegroźna ale upierdliwa (piszczący trafo). Przez 2 m-ce cisza, prawie o nim zapomniałem. W styczniu odebrałem telefon, miły głos poinformował mnie, że monitor jest do wymiany, niestety nie mają już modelu 107..., pytają grzecznie czy przyjmę 109..., zgodziłem się i po tygodniu odebralem nowiutką 19-tkę. Szybko ją sprzedalem i kupiłem LCD Sony.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A teraz Ty mnie tu nastraszyłeś, "zamienił stryjek siekierkę na sony".
Pozdrawiam
PrzemoC