Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Tamron 70-300 USD vs bez USD vs Canon 55-250

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: Tamron 70-300 USD vs bez USD vs Canon 55-250

Absolutnie nie bierz starej wersji Tamrona. Powyżej 200 mm w zasadzie nieuzywalne. Bylo to najkrocej goszczace u mnie szklo.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Studiuje w Warszawie, więc generalnie tam miałabym najlepszą okazję sprawdzić obiektywy

Polecacie i znacie jakiś dobry sklep lub komis gdzie można przyjść podpiąć się, porobić pare zdjęć i wybrać coś w dobrej cenie?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Absolutnie nie bierz starej wersji Tamrona. Powyżej 200 mm w zasadzie nieuzywalne. Bylo to najkrocej goszczace u mnie szklo.
    Oczekiwałam z niecierpliwością właśnie takiego posta, który by mnie utwierdził że tamron bez usd to zły wybór Dzięki

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez marta_k Zobacz posta
    Studiuje w Warszawie, więc generalnie tam miałabym najlepszą okazję sprawdzić obiektywy

Polecacie i znacie jakiś dobry sklep lub komis gdzie można przyjść podpiąć się, porobić pare zdjęć i wybrać coś w dobrej cenie?
    Ja ze swojej strony polecam Foto-Rimex z Wesołej. Dajesz dowód albo obiektyw w zastaw i możesz śmigać na zewnątrz. Z reguły mają kilka egzemplarzy, więc jest z czego wybierać.
    R5 | Irix 15/2.4 | RF 14-35/4 L IS | RF 35/1.8 IS | RF 50/1.8 | C 85/1.8 | C 135/2 L | RF 70-200/4 L IS | RF 100-500/4.5-7.1 L IS | 430exIII
    https://500px.com/pwiniars/galleries

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów