Zamiast głupio prowokować to czytaj ze zrozumieniem, bo użyłem słowa 'podejrzewam'. Akurat w tej sprawie nie próbowałem i nie mówię, że nie warto próbować, bo mimo wszystko cień szansy zawsze istnieje. Jednak każdy kto jest choć trochę inteligenty wie, że na skrzynki mejlowe ogólnodostępne dla widzów wpływa mnóstwo wiadomości, a połowy z nich pewnie nikt nawet nie czyta, bo nie ma takiej fizycznej możliwości, nie mówiąc już o zdobywaniu aż tak zaawansowanych informacji o jakich tutaj mówimy.
Pod tym adresem znajdują się adresy skrzynek PR'owców TVN'u, którzy odpowiadają za poszczególne programy: Zespół Public Relations TVN - Kontakt - Biuro Prasowe TVN Jeśli w ogóle pisać, to myślę że najprędzej do tych ludzi. Nie zaszkodzi spróbować.
W odcinku gdzie była robiona ta sesja wymienione jest nazwisko fotografa - ja nie mogłem znaleźć na niego namiarów, ani nie wiem kto to jest (nie interesuję się tą dziedziną fotografii). A jeśli chodzi o dotarcie do retuszera - bądźmy poważni - nad tym programem pracuje mnóstwo osób, bez znajomości jest to raczej nie wykonalne, do kogo byś nie zadzwonił/napisał maila.